Body movement dag 9 en 10

Gisteren niets geschreven en ook niet gesport, omdat ik zaterdagnacht opeens zo veel inspiratie had, dat ik pas rond 3 uur op bed lag. Op zaterdag wel gesport, toen heb ik opnieuw Body Combat 80 cardio blast gedaan. Veel herhaling misschien, maar ik vind het voor nu prima. Ik beweeg weer, dat is al tof.


Hoe het vandaag en morgen zal gaan met sporten weet ik niet. Mijn vriend en ik hebben vanavond aardig wat plannen en moeten met wat van zijn spullen gaan slepen en heen en weer rijden. Ik kom dan sowieso natuurlijk wel wat in beweging tijdens het slepen met die spullen.
Morgen is mijn schrijfavond, en dan moet ik sowieso op tijd ook weg. En dat is heel lastig te combineren met sporten én werk. Ik moet overigens nog wel kijken of ik wel naar die schrijfavond ga. Dat is iedere week weer de vraag.

Ik ga uiteraard beide dagen mijn best doen om wel in beweging te komen en de challenge te doen, maar we gaan het zien.

Vandaag weer aan het werk gaan. Iets eerder vertrekken denk ik, want ik verwacht een enorme spits. Als ik vroeger begin met werken, is dat niet eens zo'n ramp, mocht het toch niet zo druk zijn onderweg. Maar goed.. storm Ciara én maandagochtend.. belooft niet veel goeds.

Dag 1: Body Combat 80 - Cardio-blast 24 minuten
Dag 2: Body Combat 60 - 30 minuten (slechts 15 minuten volgehouden)
Dag 3: Barre 7 - 30 minuten
Dag 4: Body Combat 80 - Cardio-blast 24 minuten
Dag 5: Body Combat 78 - Cardio Blast 19 minuten
Dag 6: Niks.
Dag 7: Body Combat - workout 1: 8 minuten
Dag 8: Body Combat 80 - Cardio-blast 24 minuten
Dag 9: Body Combat 80 - Cardio-blast 24 minuten
Dag 10: Niks
10 feb 2020 - 107x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende