Body movement dag 7

Gister werkte ik thuis en daardoor heb ik wat meer kunnen wandelen. Een paar keer met Charlie en even naar de supermarkt in de buurt voor de pauze. Ik heb ook gesport met Les Mills, maar het heel erg minimaal gehouden. Dat is oké, ik heb aangegeven dat ik elke dag wat moet doen, en ook al is het maar een paar minuten, dan is het al genoeg. En daarom deed ik workout 1 van de 30-daagse introductie van Body Combat, die ik ook even heb gedaan de dag voordat ik deze challenge begon. Deze workout duurt 8 minuten.

Ik had gisteren een drukke dag. Werkte thuis, moest veel doen nog op gebied van schrijven. En in de avond was ik ook weer in de weer. Ik ging namelijk naar een evenement met twee collega-auteurs in een boekhandel. Er was een super enthousiaste groep lezers en ik heb echt genoten. De reactie op een onthulling die we hebben gedaan, was echt fantastisch.

Dit is wel lekker motiverend om meer te schrijven. Ik heb er echt zin in om het volgende verhaal te gaan schrijven, die van de onthulling. Anyway:


Dag 1: Body Combat 80 - Cardio-blast 24 minuten
Dag 2: Body Combat 60 - 30 minuten (slechts 15 minuten volgehouden)
Dag 3: Barre 7 - 30 minuten
Dag 4: Body Combat 80 - Cardio-blast 24 minuten
Dag 5: Body Combat 78 - Cardio Blast 19 minuten
Dag 6: Niks.
Dag 7: Body Combat - workout 1: 8 minuten
07 feb 2020 - 115x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende