Body movement dag 6

Tja.. het zat er een keer aan te komen op de dagen waarop ik aan het werk ben. Ik heb gisteren niet gesport. Niet eens zozeer omdat ik zo druk was ofzo, maar vooral omdat de dag op het werk nogal hectisch en stressvol is verlopen. Ik doe mijn best om niet mee te gaan in de chaos en hectiek, omdat ik daar alleen maar mezelf mee heb, maar gister zat de organisatie van het bedrijf dermate in mijn allergiezone, dat ik een en ander toch heb aangetrokken.

Als ik letterlijk mijn teksten laat controleren voor publicatie en de eigenaar simpelweg reageert met 'goed', dan ga ik er vanuit dat het ook goed is. Zeker als twee anderen de tekst ook hebben goedgekeurd. En om om tot die tekst te komen heb ik echt al superveel moeten doen, omdat niets me aangeleverd wordt en de communicatie echt bagger is. Aan het einde van de dag na twee dagen veel gezeik én overwerken, heb ik eindelijk de tekst geplaatst en op social media gedeeld, om tijdens mijn autorit een bericht te krijgen met het verzoek dat het offline moet, want niet goed genoeg.

Mijn allergiezone is echt slechte communicatie en dit is niet de eerste keer dat afdeling marketing keihard loopt te rennen, de boel zes keer aanpast en het vervolgens nog niet goed is. De communicatie in dit bedrijf is slechter dan ik ooit heb meegemaakt.

Ik heb gister ook echt het besluit genomen dat ik dit op deze manier niet meer ga doen en ik heb straks een telefoongesprek met een collega van me om te kijken waar het nou eigenlijk mis ging. Ondertussen kan ik precies aanwijzen waar het misgaat. Zonder briefing, ook bij een spoedding, ga ik niets meer doen. De kans is te groot dat het toch niet goed is.

Voordeel is wel dat mijn nieuwe collega binnenkort dit soort taken gaat doen. Lullig voor haar, maar tegelijkertijd: ik ben aangenomen voor SEO-teksten en daar ben ik de afgelopen twee dagen opnieuw niet aan toegekomen. Twee weken werd geroepen dat ik alle SEO-teksten in een bepaalde categorie over twee weken wel af kon hebben (en let op: de geweldige communicatie, niemand heeft gevraagd of dit uberhaupt haalbaar is). Het zou om meer dan 15 teksten gaan, wat ik sowieso niet in twee weken kan redden. Maar voor jullie beeld: door alle dingen die er telkens tussendoor komen, en omdat ik bijvoorbeeld twee dagen bezig ben met iets dat in mijn ogen sowieso al onzinnig is, heb ik er sinds die mededeling 2 kunnen schrijven...

Afijn. Dit was even een rant... ik kwam thuis, was compleet op, en heb eerst even gerelaxed op bed met een boek. Daarna in de avond met mijn vriend een slechte horrorfilm gekeken. Was even nodig en daardoor niet erg dat ik niet heb gesport.
Met sporten had ik misschien ook wat energie kunnen uiten, maar ik denk dat het goed is dat ik echt even voor mezelf heb gekozen.

Vandaag lekker thuiswerken en wél productief zijn.


Dag 1: Body Combat 80 - Cardio-blast 24 minuten
Dag 2: Body Combat 60 - 30 minuten (slechts 15 minuten volgehouden)
Dag 3: Barre 7 - 30 minuten
Dag 4: Body Combat 80 - Cardio-blast 24 minuten
Dag 5: Body Combat 78 - Cardio Blast 19 minuten
Dag 6: Niks.
06 feb 2020 - 147x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende