Body movement dag 5

Gisteren heb ik na het werk even met Charlie gelopen en daarna gesport. Ik heb niet geschreven met mijn schrijfclubje, maar ben nog wel na het eten naar een vriendin van mijn vriend gegaan. Het sporten was eigenlijk best lekker, zo na een heftige dag op het werk. De branche waarin ik werk, heeft erg veel last van het Coronavirus, omdat fabrieken in China gesloten zijn. Dus daar moest van alles over geschreven worden.

Afijn. Hectische dag. En dan bij thuiskomst even Body Combat gedaan. Ik twijfelde of ik Body Balance eens moet proberen, maar ik durfde het toch niet helemaal aan en ik had vooral zin in even wat power. Ik koos voor een andere Body Combat dan die ik tot nu toe gedaan. Eentje die wordt gezien als favoriet door velen in de Facebookgroep. Het viel wel wat tegen. Ik kende de bewegingen nog niet goed, dus had er daardoor wat moeite om het goed bij te houden.

Maar tegelijkertijd was het ook wel lekker. Ik heb gekozen voor de cardio-blast variant van Body Combat 78 en deze duurt 19 minuten. Niet de langste workout, maar alsnog wel een hele fijne en tenminste wat bewogen.


Ook goed om trouwens te zeggen is dat de site voor het blogproject (dat ik ook nog steeds doe) begint te lopen. Er zijn elke dag een paar bezoekers via Google en dit kan alleen maar hoger worden. Ben heel benieuwd wat ik voor elkaar ga krijgen als ik nog meer schrijf en publiceer.

Anyhow, terug naar het sporten. Vanavond komt een vriendin van mijn vriend langs. Ze blijft denk ik ook eten, dus voor het eten sporten wordt wat lastig. Misschien kan ik sporten wanneer ze weg is, want meestal blijft ze niet zo heel lang. Even kijken hoe het loopt.

Dag 1: Body Combat 80 - Cardio-blast 24 minuten
Dag 2: Body Combat 60 - 30 minuten (slechts 15 minuten volgehouden)
Dag 3: Barre 7 - 30 minuten
Dag 4: Body Combat 80 - Cardio-blast 24 minuten
Dag 5: Body Combat 78 - Cardio Blast 19 minuten
05 feb 2020 - 109x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende