Blue Haired Girl :) She/me


Het meisje met het blauwe haar vrolijk ik hoop dat ik haar nog lang kan zijn. Mensen hebben geen benul van wie ik ben, nog word ik de wandelgangen gediscrimineerd verward Op het begin vond ik het wel lastig, maar nu denk ik ... de mensen die ineens in onze pand zitten smeken en vragen om hulp van mij, extra training etc. desnoods op de zaterdag.. nahnah

LOL ik ga niet op de zaterdag werken, hoewel men het mij vriendelijk vraagt en please please please schrijft in mails loopt ze gewoon rond, word weg gekeken... nagekeken en men vraagt zich af... hmm wat doet dat meisje toch daar tussen de mensen in pak blozen LOL ze zit daar voor de sier nou goed!

Training komt einde juli als het goed is vrolijk dan zal ik mezelf officieel voorstellen aan de garde die mij weg kijkt in de wandelgangen haha erg vrolijk Cant wait..

For some reason i feel important even tho I am not, mijn werk is vervangbaar. Ik ben vervangbaar en dat zijn we allemaal wel. Vind het sneu voor de mensen die in de reorganisatie zitten verdrietig maar het is nou eenmaal zoals het is.

Mensen maken mensen kapot voor papier.

*Cassis tijd* en daarna snel slapen cool!
07 jul 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van misz-gucci
misz-gucci, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende