Blog challenge dag 26

Gisteren voelde ik me eindelijk iets beter. In de ochtend niet, toen heb ik echt nog veel geslapen, maar vanaf de middag ging het wel echt zichtbaar beter. We zijn 's avonds dus alsnog uit eten geweest. In de middag heb ik zelfs nog een artikel voltooid voor mijn blogsite, waar ik al aan begonnen was. Ik heb hem nog niet online geplaatst ofzo en wil hem sowieso nog even nalezen, maar fijn dat ik nog wat heb kunnen doen.

Vandaag wil ik meer schrijven voor de site, en een blog schrijven voor mijn eigen site. Die had ik al eerder willen schrijven, maar ja.. ziek. Maar aangezien m'n bedrijf nu tien jaar bestaat, is dat wel iets waar ik nog een blog over wil schrijven.

Verder moet ik naar de tandarts (bluh. Controle, maar toch, bluh) en wil ik wat opruimen in huis. Hoop te doen dus, en eigenlijk is dat ook wel fijn. Heb aantal dagen niks gedaan en dat vind ik echt niks.

Nou goed. Kijken hoe het gaat vandaag. Ik realiseer ook dat ik net ziek ben geweest en dat ik mogelijk nog niet genoeg energie heb. We gaan het meemaken.
09 jan 2020 - 297x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende