Blog challenge dag 19

Paar dagen overgeslagen, want naja, de jaarwisseling was wat raar en deed toch niets. Sinds gisteravond ben ik na ruim een maand weer thuis. Dat is vreemd, en even wennen. Alsof thuis niet meer thuis is. Ik blijf hier tot zondagavond en dan begint het 'normale' leven weer, met interimwerkzaamheden.

Maar de blog dus. Gezien ik op mijn site heb aangekondigd dat ik de blog begin januari online ga zetten, is dat waar ik vandaag mee ga beginnen. Dat wordt echt een enorme klus, want ik wil de geschreven blogs tot nu toe allemaal plaatsen én een blog schrijven voor mijn eigen site, om te laten zien wat ik heb gedaan.

Ik heb de 15 blogs niet gered. Dat is niet erg. Ik heb tenminste een begin en vanaf hier kan ik verder werken tot een volle site met véél content. Ik ga kijken hoe ver ik vandaag kom. De komende dagen staan in ieder geval in het teken van deze website.

Ik blijf het wel spannend vinden, vooral omdat ik dit ook echt openbaar ga doen. En als het faalt... Dan doe ik dat dus voor de ogen van mijn volledige netwerk.Maar ik ga zometeen eerst even naar de winkel. Zo lang niet thuis geweest, dat ik weinig in huis heb. Heb gelukkig wel iets meegekregen van mijn vriend voor het avondeten en het ontbijt, maar toch.. iets in de kasten hebben is ook wel weer prettig.

En dan dus me richten op de blog.
02 jan 2020 - 281x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende