Blog challenge dag 17

Paar dagen even niets gedaan. Tweede kerstdag had ik last van een buikgriep en voelde ik me zwaar beroerd. Was niet de beste dag van het jaar. Amper gegeten, vooral veel op bed en de bank gehangen en megamisselijk.
Vrijdag ben ik met mijn vriend eerst naar de Makro gegaan. Ik had namelijk gehoord dat de kerstpakketten de dag na kerst een stuk goedkoper zijn daar. En aangezien ik als zzp'er geen kerstpakketten krijg, heb ik er twee meegenomen. Want, waarom niet.

Verder ook twee pakketten Lego meegenomen, dat eveneens in de aanbieding was. Mijn vriend en ik speelden daar vroeger allebei met Lego en eigenlijk kriebelde het bij ons allebei om gewoon weer eens te bouwen. Daarna zijn we met mijn ouders naar het Openluchtmuseum geweest, wat echt superleuk was.

Gisteren heb ik mijn laptop niet aangehad, behalve dan toen we in de avond weggingen. Ik wilde niet dat Charlie te veel last had van vuurwerk en dus zette ik een muziekje aan. Overdag was mijn vriend werken en ben ik bezig geweest met het in elkaar zetten van 1 van de legopakketten. Het was even heel fijn om niet bezig te zijn met schermen of teksten. In de avond gingen we op bezoek bij een vriendin van mijn vriend.

Voor mijn blog dus de laatste dagen niets gedaan. Dat is niet erg. Soms moet je even andere dingen doen. Alleen maar goed.
29 dec 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende