Blij met wat je niet heb.

Bijzonder voor mij, zeldzaam voor de ander is wanneer hij of zij dit leest. Eens was dit anders toen ik de maximaal 5 verhalen op een dag vol wist te schrijven. Dan is het wel zo dat ik een pro account heb en altijd zal blijven hebben maar deze gebruik ik nooit met een reden welke ver achter mij ligt. Nu, na al die tijd vraag ik me dus ook af of iemand mij nog kent van deze plek.

Het is sinds 1 jaar, 6 maanden en 4 dagen dat ik zo ongeveer mijn plek tussen jullie verliet op de zeldzame bezoekjes als deze na... En nog langer geleden dat ik deze drang voelde te huilen.

Als er ook maar iemand is, dit lezende met de ervaringen van een gebroken hart al zittende langs de kade starende naar de zonsopgang 's ochtens vroeg, zich pijnigend met het idee dat de minuten tot kort hierna en tijdens beter zullen voelen of de drang er een eind aan te maken doordat hij of zij geen andere uitweg tot verlossing vind dan leef ik met je mee in het volle besef en verstand van hoe zulk een situatie kan zijn.

Dat is wat ik mij nu herinner qua gevoel zonder dat de gedachten hierbij aan pas komen, of met andere woorden: herinneringen in de vorm van gevoelens. Toch naast het lege gevoel wat het met zich meebrengt is er mijn gevoel opzich welke ik lange tijd wegstopte en zo nu en dan weer opduikt.

Er zullen maar weinigen zijn welke dit überhaupt begrijpen, in dat geval zeg ik... Wees blij, met wat je niet heb en voor de overige, sterkte verliefd
19 apr 2015 - bewerkt op 19 apr 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shifter
Shifter, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende