bahbah

bah bah, kreeg vandaag te horen dat husbunny een week langer moet blijven met grote kans dat ook dat niet gehaald wordt en hij dan nog langer daar zit. krijg dan ook nog zo even gepresenteerd dat hij dan wel zeker 15 december thuis is.

nou fraai is dat hoor. en ik mis hem zo verschrikkelijk. bahbah. ik heb hem 2 dagen niet gesproken en vandaag nauwelijks. zijn papa zou online komen en dan had hij geen tijd voor mij. en ik moet dat maar begrijpen want hij zit daar geisoleerd.

nou ja zeg. hij had het ook anders kunen brengen. het zorgde bij mij er in ieder geval voor dat ik het er even heel moeilijk mee had. ik snap heus wel dat hij met zijn vader wil kletsen (papa's kindje), maar ik mis hem ook. en dat geisoleerd valt reuze mee, hij gaat pot jan dorie elke avond daar de kroegen in, krijgt genoeg aandacht van de vrouwen daar, heeft daar gezellige mede engineers. dus ga weg met je geisoleerd poehpoeh.

ja ik weet ik zit er ff moeilijk mee, voel me een beetje heel erg aan de kant geschoven en ik mis hem ontzettend. ik weet wel dat ik ff geen contact zoek met mr husbunny, hij neemt maar contact op met mij. liefdesverdriet

liefs verdrietige moi
12 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Relativety
Relativety, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende