Astrologie

Zo, deze ochtend bezig geweest met een uitgebreide blog over de transities rondom The Voice of Holland. Helemaal gedoken in de geboortehoroscopen van Ali B, Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en John de Mol.

Was echt superinteressant om te doen. Had er de afgelopen dagen al vaker naar gekeken en dacht: kan het net zo goed uitwerken in een blog.

Keer op keer valt het me op dat dit soort astrologische zaken zó enorm kloppen. Elke keer weer. Ik check het bij transities van mensen in mijn omgeving, bij mezelf, en kijk wat er in de actualiteiten gebeurt. En elke keer denk ik: jup. Klopt opnieuw. Ik kan me er echt om verbazen soms, hoe precies dingen zijn.

En het voelt zo goed, om dingen te doen waar anderen blij van worden. De sessies die ik nu heb gehad met mensen uit mijn omgeving waren zo veelzeggend. Ik heb echt mensen kunnen helpen, wat zo fijn is voor hen. Het helpt ze met hun verwerkingsproces van vervelende trauma's.

Inmiddels heb ik een hele wachtrij aan mensen die ook héél graag aan de beurt willen komen. Maar het uitwerken van een geboortehoroscoop kost me echt veel tijd. Ik schrijf tussen de 25.000 en 30.000 woorden en alles moet uitgezocht worden. Maar, het is geweldig om te doen.

Ik vind ook het leerproces erover geweldig. Ik leer zo ontzettend veel over astrologie en het is allemaal machtig interessant. Ik kijk video's, lees artikelen, heb hier hele stapel boeken omdat een vriendin van mijn vriend zo lief was om die aan me te geven. Er is zó veel te ontdekken nog. En ik vind het super interessant.

Elke dag bij blijven leren. Dat is fijn. Geeft een voldaan gevoel.
22 jan 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende