Astrologie

Dankzij een vriendin van mijn vriend, ben ik dit jaar interesse gaan tonen in astrologie. Ik ben normaal gesproken vrij 'down to earth'. Eerst zien, dan geloven. Ze vertelde me vorig jaar al over de verschillende huizen en hoe je meer bent dan alleen je sterrenbeeld. Ik downloadde een app, waarin ik kon zien hoe mijn horoscoop er ongeveer uit ziet. Ik las me een beetje in en deed er een hele tijd niets mee. Ik zag er wel wat dingetjes in die heel erg klopten met mij als persoon, maar nam niet de moeite om me echt goed te verdiepen.
Ik was er altijd wel een beetje mee bezig. Zo keek ik naar de sterrenbeelden van mijn collega's en het gedrag dat ze hadden in de samenwerking. Ik ontdekte patronen, en vond het boeiend.

Tot ik een goede vriend van me aan de telefoon had. Hij downloadde dezelfde app en we hadden het er telefonisch nog een paar keer over. Ik ontdekte tijdens een van die telefoontjes iets bijzonders in mijn eerste huis. Iets waarvan er in de tekst stond dat dit hyperpresent is in mijn leven. En ik dacht: toch maar eens wat meer over lezen.

En toen ging alles opeens snel. Ik ontdekte steeds meer over verschillende huizen en mezelf. Luisterde podcasts, las artikelen, bekeek online discussies. Uiteindelijk bedacht ik: misschien herken ik wel veel hierin, omdat ik het over mezelf lees. Maar hoe gaat het als ik een astroloog hier naar laat kijken? Ik bestelde online een reading bij een Amerikaanse astrologe en ik kreeg audiobestanden waarin ze van alles over mezelf wist te vertellen. Alles was spot on. Kleine details die absoluut kloppen. En veel wat ik zelf uitgeplozen had, kwam overeen met de dingen die zij zei.

Ik wilde meer leren. Meer te weten komen. En dus achterhaalde ik via een astroloog de geboortetijd van mijn vriend (hij wist zijn geboortetijd niet en kon hij ook niet achter komen vanwege allerlei issues) en die van mijn vader. Ook daar haalde ik een aantal boeiende dingen uit. En sinds een paar maanden ben ik de geboortehoroscoop van een goede kennis van me aan het uitwerken. Ik maak er teksten van (he, ben een schrijver) met het idee hier ook een site van op te richten (want he, in het Nederlands is er weinig goede info te vinden). Ik gebruik meerdere bronnen, maak er een leesbare tekst van en controleer dan bij die kennis of hij zich hierin herkent. Hij zegt dat het echt spot on is - zelfs de zaken waarvan ik geen idee had (zoals zijn huis in de kindertijd) kloppen volledig.

Ik heb nog een paar vrienden die ik als 'testcase' mag gebruiken, dus voorlopig heb ik nog veel te doen. Vind het echt superleuk om te doen en hoop vooral dat er nog een paar van die testcases bij kunnen komen. Haha. Meer proberen en leren is alleen maar goed, omdat het zo complex is allemaal.

En hoe meer ik hiermee bezig ben, hoe meer dingen ik begin te zien. Bij een goede vriend zag ik vrij snel zijn grootste problemen. Bij de geboortehoroscoop van mijn vader zag ik precies zijn manipulatieve en leugenachtige persoonlijkheid - vooral toen ik zijn horoscoop bovenop die van mij legde bleek dat ik echt precies te zien kreeg hoe onze relatie ook altijd is geweest. Ik die hem wijs op zijn leugens en hij die vervolgens vlucht om niets meer van zich te laten horen.

Het typische van zo'n geboortehoroscoop is, dat het geen algemene informatie kan zijn waar iedereen zich in kan vinden. De voorbeelden zijn te specifiek.

Inmiddels heb ik mijn eerste uitgewerkte teksten online gepubliceerd. En ik vind het allemaal machtig interessant. Op naar de rest.

En behalve geboortehoroscopen is er dus nog meer... hoe goed je met iemand anders matcht. Hoe de wereld momenteel functioneert. Zelfs bedrijven en huisdieren kunnen in een horoscoop worden gelegd. En ik vind het superboeiend, maar ik begin even met alleen de geboortehoroscopen, omdat dat al zo veel is.
03 jan 2021 - 315x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende