Als je niet tegen zielige verhalen kunt dat ov

Als je niet tegen zielige verhalen kunt dat over dieren gaat niet lezen

Ik loop sinds een paar weken stage bij een trimsalon. En daar hoor ik wel is verhalen over de honden die daar komen. En hoe ze verzorgt worden. Ik had dus een ver haal ge hoorde van die vrouw waar ik stage loop. Dat de hond die we aan het trimmen waren. Dat hij door de vorige eigenaars door de kinderen aan een boom werd vast ge bonden. En die kinderen vonden het leuk om met een bal op een vast gebonden hond te gaan schieten. En die hond wil dus weg voor zoon bal. Dus die hond draaide zich aan de riem om die boom heen. En hangt zich daar door zich zelf bijna op. En nu kun je denken waarom zeggen de ouders er niks van? nou die hond was aan geschaft voor die kinderen. En die ouder hadden er niks mee. En het hond je heeft nog nooit van zich af gebeten. (het ras van de hond was Maltezer) Sneu he maar gelukkig voor het beestje heeft het een ander baas.

En ik heb nog zoon verhaal ook weer een
klein ras. Dat hond je moest bij zijn voor ge baas uit een konijnen flesje drinken. Het beestje moest met zijn neus tegen het flesje aan stoten om er water uit te krijgen. En waarom moest het hondje dat doen? De baas van de hond vond het mooi als hij een glimmend neusje had. Belachelijk toch maar gelukkig heet het een nieuw thuis.

Ik snap niet dat messen zoo met hun huis dieren om kunnen gaan. Het is zoo afhankelijk van jou. En het maakt ze niks uit hoe je eruit ziet, of je geld hebt. Nee een dier is blij om wie jij ben. Bij een dier voel ik me thuis. Bij mijn hond bij mijn konijnen ze zijn mij familie leden. Ze maak me zoo gelukkig ik heb hun ook nodig zonder hun. Ik kan het me niet voorstellen ze zijn alles voor me. GR greeneyeverliefd
29 sep 2014 - bewerkt op 29 sep 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van greeneye
greeneye, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende