AIP dag 65

Ik voel me lekker, het gaat goed. Vandaag wordt vooral een heel gezellige dag, met de hele dag door mensen over de vloer en een gezellig diner.
Zo nog even wat opruimen en schoonmaken in huis, zodat het niet een enorme bende is hier. Verder is het supermooi weer en daar word ik natuurlijk altijd heel erg blij van.

Gisteren gezellige filmavond gehad bij een vriendin en haar man. Kreeg ook nog een enorme tas met kersen mee, omdat ze zelf te veel hadden gekocht. Superlief.

Het eten gisteren ging redelijk goed. Wel hier en daar iets gehad dat ik beter niet kon nemen, maar het is vrij beperkt gebleven. Ging dus prima.


Een nadeel gisteren was wel: toen ik in mijn slaapkamer mijn gordijnen opendeed, ontdekte ik dat er iemand eieren tegen mijn raam heeft gegooid en zelfs geprobeerd heeft ze bij het openstaande raam naar binnen te gooien. Er zijn tenminste twee eieren gegooid en de meeste rotzooi zit op een plek waar ik absoluut niet bij kan. Heel fijn, met dit weer. Dat gaat natuurlijk enorm stinken :S
Het is superraar. Iemand is echt mijn achtertuin - of de achtertuin van mijn buren in gegaan om dit te doen. En ik heb echt géén idee. Ik heb wel wat gehoord in de nacht, maar kon het geluid niet helemaal plaatsen, dus deed er niets mee. Dacht op dat moment dat er iets in m'n slaapkamer omviel ofzo. Geen idee. Ik heb daarna geen gelach, of geren, of wat dan ook gehoord. Dat maakt het extra vreemd.

Geen idee wat ik hier nou weer van moet denken.

Afijn.. Even goed in de gaten houden.
20 jul 2019 - 368x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende