AIP dag 62

Zo, gisteren goed gegeten, lekker gewerkt en 's avonds fijn geschreven in café. En toen heb ik nog een spontane tussenstop gemaakt voor een kopje thee ergens. Waar ik om half 11 kwam, en pas na half 5 weer wegging. Filosofische gesprekken gehad, veel thee gedronken. Gepraat over politiek, over mensen, over persoonlijkheidstypes.

En nu - niet heel gek - behoorlijk brak. Het was wel heel gek. Reed naar huis op een moment dat ik eerder nog wel eens vol energie aan de miracle morning begon. Hahaha.

Momenteel iets minder schrijfwerk, dus op zich is het niet heel erg vandaag. Sterker nog; ik heb géén deadlines op dit moment. Ik heb twee of drie projecten on hold, omdat er vanuit mijn compagnon wat meer nodig is. Ik heb wel mijn boek dat nog af moet, maar daar kan ik geen hele dagen achter elkaar aan werken. En kan wel wat voor m'n eigen site doen, maar ook dat is niet iets dat ik hele dagen kan doen.
Ik mag dus best een dagje wat brakker zijn.

Maar ondanks dat ik geen schrijfwerk heb, moet hier geen gewoonte van maken.
Vandaag gaat het contract weg, en dat gaat me - zoals het er nu uitziet - sowieso wel extra wek opleveren. Ook wil ik even naar de kringloop gaan, wat spul droppen dat hier al vanaf voor mijn operatie ligt.
Dat zal ervoor zorgen dat ik wat meer ruimte heb weer, en het ook echt zie. Heb vanaf december al best veel opgeruimd, maar ik zie het niet helemaal omdat ik dus allemaal spul heb dat weg moet.

Vanavond een zakelijke bespreking, met mijn compagnon en een hele gezellige dame. Daar gaat ook zeker werk uitkomen. En wordt vermoedelijk ook weer laat vanavond. Drie kletskousen bij elkaar... haha

Dus vandaag iets minder werken, maar alsnog wat nuttige dingen doen. In m'n bedrijf is het hollen of stilstaan. Nu is het stilstaan, dus kan ik die tijd beter nuttig besteden door uit te brakken én m'n opruimproces beetje meer te vorderen.
17 jul 2019 - 245x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende