AIP dag 61

Dagentelling klopt niet helemaal, omdat ik paar dagen niet geschreven heb en wel AIP heb gevolgd, maar ik heb geen zin om te tellen waar ik gebleven ben, dus ga gewoon door vanaf het laatste moment, haha.

AIP ging redelijk de laatste tijd. Niet helemaal perfect, maar dat ik m'n ontbijt aan het aanpakken ben, dat scheelt wel enorm. Ik merk dat ik minder zoete trek heb enzo. Dus dat gaat de goede kant op.
Verder paar leuke dingen gedaan.
O.a. gesprek gehad over die netwerkgroep. Eigenaar was zeer positief over me. Waar ik alleen even geen rekening mee hield is dat er in het Gooi sneller naar uiterlijk wordt gekeken en ik kreeg dus iets over m'n overgewicht te horen. Dat raakte me behoorlijk en zette me zelf aan het twijfelen of ik wel moest tekenen.

Mijn compagnon gisteren zei: 'Ik denk dat je hem nog wel zult verbazen.' En eigenlijk ben ik ondertussen al in gaan zien dat de meeste mensen uit die groep mijn overgewicht absoluut geen probleem vinden. Ik heb ze omver geblazen met mijn kwaliteit in schrijven. Werd gisteren gevraagd wanneer ik contract teken, want ze hebben berg werk dat ze me willen laten doen en tenminste twee mensen hebben aangegeven dat ze graag met me willen samenwerken.
Ook kreeg ik gisteren via een contactpersoon te horen dat een opdrachtgever van me (Megagroot bedrijf, waarvan ik echt denk: 'wauw hoe tof dat ik dít op m'n portfolio heb staan'knipoog echt heel erg tevreden is over mijn schrijfwerk. Die kan ik mooi in mijn zak steken.

Hoe rot die opmerking over m'n gewicht ook was (en trust me, het werd heel netjes gebracht, maar het raakte me alsnog flink), ik wéét dat ik meer ben dan m'n gewicht en er zijn gelukkig genoeg mensen die dat wel inzien.

En nou ja, hopelijk gaat AIP me nu ook helpen om mijn gewicht beter onder controle te krijgen. Ik begin ook m'n sportieve activiteiten meer op te bouwen. Zondag gewandeld met Tea4U, wat echt heel gezellig was. En zometeen ga ik naar het zwembad. Het is een eeuwigheid geleden dat ik dat heb gedaan en iedereen die me een beetje volgt weet hoe graag ik dat weer wil doen.
Ik heb mijn badpak al aan, en loop zometeen naar het zwembad (is denk ik 5 tot 10 minuten lopen). En ik vind het superspannend. Mijn oksels doen geen pijn meer, wonden lijken genezen te zijn, maar of dat ook echt zo is... En mijn conditie zal ook een enorme klap hebben gekregen. Dat merk ik met wandelen al, dus zal met zwemmen niet anders zijn. Ik gok dat ik sneller buiten adem ben en minder hard kan zwemmen als voorheen.
Maar ondanks dat heb ik er zin in. Het is goed om vooruit te gaan. Het heeft al lang genoeg geduurd.

Komende week weer elke avond afspraken staan. Maar alleen maar leuke dingen. Overdag werken. En misschien deze week nog een keer zwemmen of naar de sportschool, maar eventjes afwachten hoe het vandaag gaat. Ik hoop dat ik na het zwemmen ook nog genoeg energie heb om te kunnen werken.

We shall see.

Wish me luck.
16 jul 2019 - 230x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende