AIP dag 58

Gisteren een redelijke dag gehad. Ontbijt goed gedaan, daarna wat afgewijkt van wat ik hoor te eten. Het is oké, ik begrijp ondertussen dat ik niet te zwaar moet wegen aan dit soort dingen. Ik moest me vooral focussen op het ontbijt, dus dat ging goed.

Mijn dag/nachtritme is erg verstoord, en ik ben bang dat dat deze week ook een beetje blijft. Merk ook dat het schrijven me telkens moeite kost. Was gisteren bij een vriendin en die zei: 'ja maar je hebt ook genoeg op je dak gehad, dus dat is niet gek'. Niet gek misschien, maar ik moet wel geld binnenkrijgen, dus wat doen.

Afijn, gaat dus niet helemaal zoals ik wil, maar ik merk wel dat het steeds een beetje beter gaat. Gewoon even kleine stappen maken en niet meteen te veel van mezelf verwachten. Gewoon doorgaan, dan kom ik er wel.

Voor vandaag staat voltooien van een aantal teksten op de planning. Ik verwacht niet dat dit megaveel werk is, maar het moet wel gebeuren. En gezien mijn focus de laatste tijd, is het waarschijnlijk meer werk dan ik nu verwacht. Daarna heb ik komende week de tijd voor wat andere teksten.
Wil eens kijken of het helpt als ik vandaag in mijn werkkamer zit. Zit meestal gewoon in de woonkamer, maar misschien is het juist nu goed om een andere omgeving te kiezen.

Anyhow, aan de slag dus maar vrolijk
09 jul 2019 - 216x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende