AIP dag 49

Heb de afgelopen dagen niet al te best gegeten en dat merk ik vooral in mijn gewicht. Die crematie heeft toch even gezorgd voor wat kleine veranderingen. Niet heel erg, nu gewoon de draad weer oppakken.
De wond rechts is helemaal dicht. Er is nog wel een streepje zichtbaar, dat zal waarschijnlijk een litteken worden. Links is het nog niet helemaal genezen. Die wond was dieper, dus dat zal wat langer duren.

Gisterochtend nadat ik Charlie haalde even heerlijk in het bos gewandeld. Was heel fijn, op één nadeel: de muggen. Ik had al binnen paar minuten drie muggen op mijn benen zitten. En vanochtend werd ik wakker met enorme jeuk. Wel nog steeds géén enorme bulten, zoals eerder.

Paar foto's van de wandeling:


In de auto bij het pensionEr was halverwege bij het pad een boom omgevallen. Dat zag er zo uit:Charlie kon er goed onderdoor. Ik moest echt op mijn knieën. En natuurlijk op het moment dat ik dat deed besloot Charlie precies voor me stil te blijven staan. Dus daar zat ik, onder een boom met een hond voor me die niet aan de kant wil. Haha.
In de middag nog wat opgeruimd. Voelde me lamlendig en ben blij dat ik uiteindelijk toch wat heb gedaan.

Deze ochtend een beetje schrijfwerk proberen te doen. En vanmiddag op pad met iemand. Fijn, even lekker eruit. En dan vanaf morgen weer echt aan de slag.
30 jun 2019 - 369x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende