Afgeleid en onrustig

Pfff ik ben zo afgeleid en onrustig vandaag. Ik ben gisteren bewust om 9 uur naar bed gegaan zodat ik de volgende dag heel vroeg op kan staan. Dat is natuurlijk niet gelukt. Ik ben met moeite om half 9 mijn bed uitgegaan. Vervolgens wilde ik mijn dingetjes in stappen uitvoeren: water met citroen drinken, een klein beetje eten, sporten en vervolgens keihard aan de slag om werk te vinden. Wat ik werkelijk gedaan heb: ik vergat mijn citroen water, ik at een hele wrap waar ik ontzettend misselijk van werd en vervolgens wilde ik sporten, nou vergeet het maar. Ik kwam niet verder dan een half uur sporten. Ik werd helemaal duizelig en de misselijkheid van de wrap werd alleen maar erger. Ik heb me maar aangekleed, heb de kat verzorgd en dacht: nu MOET ik toch echt een baan vinden. Geloof het of niet, ik heb ondertussen een bar gegeten en heb pancakes gemaakt in plaats van dat ik een baan ben gaan zoeken. Jeetje, ik raak gefrustreerd door mezelf. Ik zit al zo lang zonder werk hier in Toronto. Ik wil echt een baan en ben bereid er echt hard voor te werken, maar op zulke dagen lijkt alles moeilijk.

Wat de reden is? Geen idee. Ik wil niet zeuren, maar op de een of andere manier zit me altijd wel iets dwars. Gisteren zag ik mijn man maar een uur en niet meer. Dat zat me zo dwars dat ik hem ook niet in de ochtend wilde zien. Ik was boos. Boos omdat ik alleen ben en ik niet weet hoe ik me uit deze eenzaamheid kan werken. Financieel sta ik er ook niet zo sterk voor, dus ik kan niet echt ergens terecht. Bij een sportschool of gemeenschap waar ik vrienden kan maken. Jeetje, ben echt klaar met mijn situatie. Wat moet ik doen???

Ik had vanochtend gewoon een lange bad moeten nemen en mezelf moeten ontspannen. Wellicht is dat een goed idee voor morgen. Mijn gewicht zit me denk ik ook dwars. Ik heb niet genoeg gesport en ben bang nooit van die kilo's af te komen. Achhh, morgen is weer een dag. Ik geef niet op. Ik zal en moet iets van mijn leven maken, zelfs als dat met zoveel tegenslag is. Ik kom er wel.
27 sep 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sadaf112
Sadaf112, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende