7 jaar md

7 jaar geleden zocht ik op internet naar een online dagboek en vond ik MD. Ik meldde me aan en begon met schrijven. Ik was ook zo'n puber met puberverhaaltjes, nou ja, ik was 15. Na een tijdje MD was ik fan en verslaafd. Elke keer opende ik de site stiekem op de computer thuis en verwijderde ik MD steeds weer uit de browsegeschiedenis (nee, toen had ik nog geen eigen computer of laptop, maar gewoon een gezinscomputer in de woonkamer).

Ik ben begonnen als Miezemuis, daar heb ik bijna 2 maanden op geschreven, toen ik bedacht dat als familie op de site zou komen, ze direct zouden weten dat ik het was. Vervolgens maakte ik een nieuw account aan: Sarla. Hier heb ik tot eind 2008 geschreven. Dit account (*blue-sky*) heb ik erbij aangemaakt nadat ik een vriendin vertelt had over MD en zij ook ging schrijven en ik mijn vrijheid niet kwijt wilde, een anoniem account dus. Maar in de loop van de tijd is dit toch meer mijn plekje geworden dan de andere accounts waar ik niks meer mee doe. Rond 2010 is het even stil geweest, maar sinds begin 2011 ben ik weer helemaal terug.

Mijn verhalen zijn een stuk serieuzer geworden, langer vooral. Hoewel ik begonnen ben om dingen op te schrijven omdat ik te gesloten was en het toch ergens kwijt moest, zijn dat soms ook erg pijnlijke dingen om terug te lezen. En soms ook echt hele puberale verhaaltjes. Nu schrijf ik vooral om voor mezelf te ordenen en om niet te vergeten. Soms ook wel om in te zien dat ik al een stuk verder gegroeid ben dan al die tijd geleden. En eigenlijk heb ik al die jaren heel veel openbaar en prive geschreven en heb ik dit jaar een soort omslag gemaakt door veel op LL te zetten. Misschien ook wel omdat ik nu veel serieuzere dingen schrijf, over mezelf, mijn stage, clienten, etc, is het herkenbaarder voor anderen(misschien wel juist die familie/stagebegeleiders/clienten), maar ook gevoeliger ofzo.

Voorlopig blijf ik nog wel even, zolang als ik het nodig heb
en als ik het niet meer nodig heb, dan is het om niet te vergeten.

10 feb 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *blue-sky*
*blue-sky*, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende