5 april 2019, vrijdag. Kabbelen en klotsen.

- Wat is het mooiste geluid ter wereld? Het breken van de golven op de stenen dijk.

- Ik zit hier lekker op de dijk van ''t eiland' te genieten van de zon en de zilte lucht van de zee. Met mijn kont op de stenen en mijn voeten 2 meter van het water. Mijn fiets staat boven op de dijk en mijn fietssleuteltje heb ik in mijn schoen gestopt omdat ik geen ritsen heb in mijn trainings broek en ik wil straks niet mijn sleutel van tussen de stenen peuteren. Achter boven op de dijk lopen en fietsen er mensen die ik niet kan horen. De enige geluiden die ik hoor zijn het klotsen van de golven tegen de stenen dijk, het monotone gezoem van het loodsbootje dat voorbij vaart en het gepiep en gekras van de watervogels. Een vrachtschip vaart op een paar honderd meter voorbij. Ik ben alleen en ik vind het heerlijk.
Ik mag niet werken, maar dat betekent toch niet dat ik niet mag genieten van het leven? Toch?

- Gisteren naar het trainingsveld gewandeld, dat is 2x2,5 km, vanmorgen met de hond naar het strand gewandeld, 5 km. Dat ging goed, maar de trap van de duinen oplopen was vermoeiend. Nu met de fiets met een omweg naar de velden. Ik schat dat dat een km of 10 zal zijn alles in totaal. Het gaat de goede kant op met mijn rug, maar de steken zijn nog steeds frequent.

- Deze week met de hond naar mijn moeder geweest. Met haar gaat het gestaag. Geen verbeteringen maar ook geen zichtbare achteruitgang.

- Deze week ook nog bij de fysio geweest. Hij helpt mij goed. De volgende afspraak is over 2 weken. Eerst naar de neurochirurg op 16 april.

- Zometeen verder fietsen naar de trainingsveld. Vanavond spaghetti koken en heb alvast een biertje voor mij en een wit wijntje voor mijn vrouw koud gezet. Morgen de clash tegen de jongens uit Alkmaar; de nr 1 (wij) tegen de nr 2. Heb er zin in.

- Het leven kabbelt voort.
05 apr 2019 - 210x gelezen
Profielfoto van Vetri
Vetri, man, 51 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende