2o23

Even 2023 in vogelvlucht, we gingen van het zuiden van Nederland naar het zuiden van Frankrijk. een verhuizing van 1243 km van hartje etten leur af gezien. een jaar met de nodige klussen en nog wat klussen te gaan. Maar ons droompandje wordt langzaam maar zeker afgewerkt. Ondanks de afstand kwam er visite van de fam stables, johan en zijn vriendin. Mijn vader en een groot deel van de familie naast colega,s van mijn vrouwen nog meer familie van de andere tak. Als ik iemand vergeet sorry maar het was te druk om het overzicht te houden.

Dit jaar moesten we afscheid nemen van Moira die we gisteren moesten laten inslapen, maya die is overreden en Indy die kwijt is gelopen en waar ik van hoop dat ze nog terug komt. Dacht haar pas te zien maar de hond joeg haar weg.

Daarnaast 1 maand ziekenhuis met mijn hart door die verrekte covid 19 nasleep. maar ook wat andere dingen die in de lijstjes passen.

Normaal is het een top 3 aan festivals maar dit jaar was het enkelt SYLAK Open Air dat we bezochten en volgend jaar weer, wat een blast .
De nieuwe bandjes voor mij dit jaar waren er maar zat dankzij FREQUENCE 7 | L'ARDÈCHE EN DIRECT SUR LE WEB maar met een paar uitschieters voor een top 3 .
1 alien weaponery via youtube
2 planete bolingo via freq7
3 The Hillbilly Moon Explosion via facebook
Beste docu's van dit jaar
1Moonage dream de docu over David Bowie
2 Wrestlers over het worstelen voor en achter de schermen bij O.V.W
3 Unchained, de docu over de tour de france wat een reeks. Geweldig.
Meest bekeken programma,s zijn (pas sinds een paar weken alle zenders weer)
1 de top 2000
2 boerderij van dorst
3 ik vertrek.
Youtube kanalen.
Mike the scavanger
aquachigger
solace in shelling
Youtube muziek kanalen
Broken Peach
The Hillbilly Moon Explosion
Mudhoney
Dan alvast voor 2024: De preek van beek komt terug voor alle fans die het gemist hebben en we gaan weer meer de lucht in met de drone, onder water met de subcam en meer doen op youtube.
Alvast een top 2024 pas op met oliebollen afsteken want je zit zo onder de vetvlekken en ben je in de buurt, morgen staat de champange koud en de hapjes warm en koud en lauw en afijn alvast een Happy New Year!!!!
30 dec 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van stoneraven
stoneraven, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende