29 mrt 2020, zondag. Het leven is saai.

Mijn leven afgelopen week:
Maandag:
Opstaan om 7uur. Werken tot 16u30. Naar huis, eten, tekenen, tv kijken, naar bed, boek lezen, slapen.

Dinsdag:
Opstaan om 7uur. Werken tot 16u30. Naar huis, eten, tekenen, tv kijken, naar bed, boek lezen, slapen.

Woensdag:
Opstaan om 7uur. Werken tot 16u30. Naar huis, eten, tekenen, tv kijken, naar bed, boek lezen, slapen.

Donderdag:
Opstaan om 7uur. Werken tot 12uur. Naar huis, eten, naar bos en strand met hond, boodschap, serie kijken op Netflix (Peaky Blinders), eten, tekenen, tv kijken, naar bed, boek lezen, slapen.

Vrijdag:
Opstaan om 7uur. Werken tot 12uur. Naar huis, eten, naar bos en strand met hond, tekenen, serie kijken op Netflix (Peaky Blinders), eten, tekenen, tv kijken, naar bed, boek lezen, slapen.

Zaterdag:
Opstaan, ontbijt met mijn vrouw, boodschappen doen (elk apart), bloemetjes gekocht, werken in tuin (niet meer dan een uur vanwege rug), samen met vrouw en hond naar bos, tekenen, quiche gemaakt, eten, tekenkamer opgeruimd, tv kijken, boek lezen, slapen.

Vandaag:
Vrouw werkt vandaag weer extra (zij is verzorgende in tehuis) tot half 1, opgestaan om 9 uur zomertijd, ontbijt. Straks douchen, met hond wandelen, tekenen, middag eten met mijn vrouw (ga rauwkost salade maken met hetgeen we in huis hebben). Vanmiddag komt mijn vader op visite (dat wordt dus weer anderhalf uur een beproeving). Vanavond rollade op de BBQ. Waarschijnlijk daarna tekenen, tv kijken, naar bed, boek lezen, slapen.

Ik mis de spanning op en toe leven naar de voetbal op zaterdag. Ik mis visite, op visite gaan, avondje darten, middagje naar de training kijken van de jongens, ik mis voetbal op tv, ik mis mijn moeder die ik niet mag bezoeken want zij heeft Alzheimer en woont op een gesloten afdeling, ik mis de activiteiten op mijn werk in het verzorgingstehuis, het contact met de mensen die nu zoveel als mogelijk op hun kamer moeten blijven, ik mis bewoner T waar ik dagelijks discussies mee voer over voetbal (hij Feyenoord ik ajax), ik mis zelfs het gezeur van de mensen die 1x in de week bij ons bingo komen spelen. En geloof me, daar zitten nogal wat karakters bij; 60 plussers die zich gedragen als kleuters en elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Het gaat soms hard tegen hard. Het bingo leven is een 'real life soap' serie. Met gezonde fascinatie kan ik er naar kijken.
En ik mis sex. Mijn vrouw draait veel overuren, is moe, gaat vroeger naar bed en staat vroeger op. In deze bizarre tijden moet iedereen iets opofferen.
29 mrt 2020 - bewerkt op 29 mrt 2020 - 364x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Vetri
Vetri, man, 52 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende