29 maart 2019, vrijdag. Gas en Barcelona.

- Het was een rustig weekje. Heb weinig te vertellen. Dinsdag bij de fysio geweest, ben even flink gemasseerd, het gaat met mijn rug wat beter. Dinsdag weer terug.

- Voor de rest van de week beetje huishouden gedaan, met de hond gewandeld en met de hond naar mijn moeder gegaan. Beide genieten daar zichtbaar van. Wandelen met de hond en mijn moeder is helaas niet meer mogelijk. 50 meter is het maximum wat ze nog loopt, waarbij ik haar een arm moet geven anders valt ze om. Gelukkig staan er in de binnentuin van het bejaardenhuis veel bankjes. Ook is er aan de rand een kinderopvang. Mooi om te zien hoe de bejaarden oplichten als ze peuters zien spelen.

- Mijn zoon is uitgenodigd door een hoger team om mee te gaan naar een toernooi in Barcelona. Uiteraard zei hij direct ja. Zijn trainer deed even moeilijk, maar hij is overruled door de jeugdcoordinator. Zo'n week mag je hem niet afpakken; 4 nachten slapen in een resort speciaal gericht op sport, een bezoekje aan 'Nou Camp' en een toernooi van 3 dagen.

- Op de eindfactuur van de energieleverancier was een fout gemaakt. Volgens hun had ik 25m3 gas verbruikt, waar ik normaal maar rond de 7 zit. Ze hebben dat extra bedrag direct van mijn rekening gehaald. Na 2 telefoontjes en 3 weken krijg ik 700€ terug. Dat komt goed uit, want mijn zoon gaat een week naar Barcelona.

- Woensdag met het team een oefenpot gedaan tegen Willem II. 0-2 gewonnen. De trainer van Willem II zei dat wij zeker bij de top 3 hoorden in hun competitie. En dat zijn Utrecht, PSV en NAC. Jammer dat dat een besloten competitie is waar alleen profclubs in mogen. Morgen voor de competitie naar Naaldwijk. We zijn nu 23 wedstrijden (competitie en oefen) ongeslagen.

- Gisteren naar school van mijn zoon geweest. Info avond over de keuzes die hij moet maken van VWO 3 naar 4. Interessante avond, ook al had hij de keuzes al gemaakt.

- Mijn vrouw is bijna geslaagd voor haar studie verzorgende ig. Haar stageplaatsen zijn aan het touwtrekken om haar binnen te halen. Altijd fijn als je kan kiezen waar je kan werken. De keuze is nog niet gemaakt.

- Ben met nieuwe tekening bezig. Heb mijn hoofd 'en profil' als voorbeeld. Ik lijk er echt op. Had niet verwacht dat ik dit zou kunnen. Op de tekening kun je mijn hersens zien die een doolhof voorstellen. Als de tekening af is, zet ik hem op mijn site.

- Had blijkbaar toch meer te vertellen dan ik dacht.
29 mrt 2019 - 250x gelezen
Profielfoto van Vetri
Vetri, man, 51 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende