24 maart 2019, zondag. Voetbal, voetbal, voetbal.

- Gisteren redelijk uit mijn gekomen, maar wederom wakker geworden snachts. Om 8 uur werden mijn zoon en ik opgehaald voor de wedstrijd in Utrecht. De keeper was geblesseerd dus een speler moest op doel. Met hangen en wurgen een krappe 0-1 overwinning. Slecht spel, de wedstrijd was beladen (zie vorig verhaaltje), maar de ouders waren relatief rustig. Vandaag waren de punten het belangrijkst. Verliezen kan en mag, maar niet van dit team.

- Tijdens de rit ging het olielampje branden. Gestopt bij eerste benzinepomp en olie gekocht. 22€. Afzetters. Voor we terug reden nog even de oliepeil checken. Toen kwam ik er achter dat ik was vergeten de dop er terug op te draaien. Voor het naar huis rijden dus eerst naar de dichtstbijzijnde sloop gereden. Hoppa, 10€ voor een oliedopje. 8 uur vertrokken en 16 uur weer thuis. En dat voor 2x35 minuten voetbal. Je moet er wat voor over hebben.

- Afgelopen nacht voor het eerst in lange tijd doorgeslapen. Vanmorgen met de auto naar Rotterdam gereden voor de wedstrijd Sparta-NEC. Dat ging niet slecht. Tijdens de wedstrijd zat ik niet echt comfortabel in die klote kuipstoeltjes, de wedstrijd was grotendeels niet om aan te zien, maar het was wel gezellig. Sparta 3 punten.

- Mijn vrouw werkt vanavond en mijn zoon is morgen vrij van school. Die slaapt dus bij zijn maatje. Ik ga naar mijn maat vanavond. Biertje doen en Nederland - Duitsland kijken. Hopen dat deze wedstrijd beter is dan de afgelopen 2 die ik heb gezien.
24 mrt 2019 - 196x gelezen
Profielfoto van Vetri
Vetri, man, 51 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende