2012

Ik was verliefd en kocht mijn eigen appartement.
Ik wilde alles op mijn naam en zekerheid. Mijn relatie mocht bij mij intrekken. Maar ik wist dat ik een foute relatie had.
Toch koos ik bepaald behang voor 1 slaapkamer, want dat zou de toekomstige babykamer worden.
Vrienden van hem kregen kinderen. Tijdens de verhuizing verloor ik een vruchtje. Ik was ongeveer 8 weken zwanger en wist het niet. Verloren, puur door de stress. Ik woog nog maar 46 kilo door deze relatie.
Dit is geen toekomst met hem. Ik liet de boel rusten en de relatie strandde in 2014. Wat een rust en ik kwam ook goed op gewicht.

Een aantal vriendjes gehad, maar geen relatiemateriaal. In 2015 leerde ik een leuke man kennen. Hij had een zoontje die ik ook regelmatig zag. Ik was verliefd.
Maar ook deze relatie was helemaal niks. De details zijn niet belangrijk.

Ondertussen steeds hetzelfde gevoel blijven houden. 'Shit, loop tegen de 30 aan en nog niks stabiels'.

Na nog 1 relatie, die 1,5 jaar duurde, besloten om eens tot rust te komen. Ik raakte mijn werk kwijt en mijn ouders werden ziek. Mijn moeder heeft longkanker en mijn vader hartproblemen. Het was een zwaar jaar vorig jaar. Ik besloot in de 'overlevingsmodus' te gaan en leefde van dag tot dag.

Na een half jaar besloot ik weer te gaan werken en te daten. Ik besloot ook, dat als het niks serieus zou worden dat ik dan voor mezelf moet kiezen. Inmiddels had ik zelf ook ellende met mijn baarmoeder. (Volgende dagboek kom ik daar op terug)

Voor het eerst ervaarde ik een relaxte relatie, zonder problemen en druk. Ik hechtte daar zoveel waarde aan. Maar helaas duurde het 4 a 5 maanden en begrepen we elkaar verkeerd. Hij dacht dat ik hem had voor seks en ik dacht dat hij me echt leuk vond. We wisten elkaars intenties niet goed. Maar ik had het idee dat het gewoon goed zat. Ik was tenslotte zo voorzichtig geweest.

Ok, geen relaties meer. De tijd tikt. Ik kies voor mezelf!!
11 dec 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Bam32
Bam32, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende