15 april 2019, maandag. Zwijnestal en tijd te kort

- Maandag is voor mij een dag als alle anderen. De dagen gaan snel. Ik verveel mij niet en heb zelfs tijd te kort. Ik kom bijna niet aan tekenen toe.

- Afgelopen week heb ik niet veel gedaan (ik wandel wel iedere dag met de hond en fiets naar de training). Even in de tuin gewerkt en van voren het onkruid van tussen de tegels gehaald. Het huishouden hou ik ook bij en de kamer van mijn zoon moest worden schoongemaakt. Dat was een enorme zwijnenstal en dat is nog een belediging voor het zwijn. Maar ja, hij is 14, zit in VWO 3 (hij heeft groep 8 overgeslagen), traint fanatiek 4x en soms zelfs 5x per week en voetbalt op zaterdag. En hij zit natuurlijk in zijn pubertijd en het is een jongen. Ik snap dat wel, mijn zolderkamer was vroeger ook mijn domein en een zwijnenstal. Maar er moet af en toe schoon gemaakt worden en dat doe ik echt niet alleen. Met frisse tegenzin is hij samen met mij aan de klus begonnen, ondertussen met een schuin oog kijkend naar de wedstrijd psv - de graafschap in de hoop dat psv zou verliezen. Helaas, de punten met ajax blijven gelijk.
Als ik zo bezig ben, is het na een uur wel gedaan. Dan moet ik echt ff stoppen. Ik ben niet moe of zo, maar mijn rug begint dan aardig pijn te doen en de druk op mijn nek wordt dan steeds groter.

- Morgen is de grote dag voor mij; de afspraak met de neurochirurg. Eindelijk, ik heb 8 weken moeten wachten. Ik weet nu dus nog steeds niks. Operatie of niet? Wanneer? Hoe? Revalidatie? Hoelang? Hoelang in het ziekenhuis? Vragen die hopelijk morgen allemaal beantwoord worden.

- Wij hebben in november een huisje geboekt in Zuid Frankrijk waar we begin juli 2 weken naar toe zouden gaan. Ivm met mijn werk is het 5 jaar geleden dat we in de zomer op vakantie zijn geweest. Het zou goed kunnen dat het niet doorgaat. Ook dat hoop ik morgen te weten. Het klinkt misschien raar omdat ik niet werk op het moment, maar ik ben heel erg aan vakantie toe.

15 apr 2019 - bewerkt op 15 apr 2019 - 233x gelezen
Profielfoto van Vetri
Vetri, man, 51 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende