14 maart 2019, donderdag. Wandelen.

- Gisteren mijn eerste 'lange' wandeltocht gemaakt. Via het strand (boulevard) naar de stad gelopen, wat dingetjes gekocht en de wind zoveel mogelijk mijdend (wat niet makkelijk is als je aan de kust woont) terug naar huis. Anderhalf uur onderweg geweest. Nog voor ik op de 'boule' was, kreeg ik steken in mijn onderrug, maar ben toch door gelopen; gaandeweg ging het beter. Langs het strand waaide ik bijna uit mijn panty, ook al had ik de wind mee. Mijn gedachten waaiden met de storm mee. Ben blij dat ik dat end heb gelopen en ga het vandaag, als het weer het toe laat, nog eens proberen. Ditmaal richting de trainingsvelden.

- Eergisteren op de training geld opgehaald bij de jongens en de staf voor de uitvaart van onze veel te vroeg (62) gestorven oprichter. We kopen geen krans. Bij de uitvaart kan het geld worden gedeponeerd voor het KWF kankerfonds. Dat is wat hij wilde en uiteraard respecteren wij dat. Die bloemen (kransen) worden na een week toch maar weggegooid.

- Mijn zoon is niet gegroeid. Hij is nog steeds 1m88. De groeispurt is eindelijk voorbij. Nu nog groeien in de breedte. Hij is hard bezig om sterker te worden.

- Gisteren was mijn vrouw jarig. Na haar werk hebben we een flesje rode wijn opengetrokken. Voor haar verjaardag wil ze getatoeëerd worden. Een potloodstreepje onder haar ogen. De afspraak wordt gemaakt. Uiteraard heb ik ook gezorgd voor een bloemstukje.

- Vandaag opgestaan zoals alle andere dagen; last van de nek en pijn in de onderrug. Gelukkig helpt wandelen nog. Stil zitten/staan/liggen is funest. Ook tillen en vooral staand draaien met bovenlichaam en tegelijkertijd voorover buigen zorgt voor vlammende steken in onderrug. 's Nachts wakker geworden omdat ik niet kon draaien van de pijn in mijn onderrug.

- Contact gehad met mijn werkgever (uitzendbureau). Ik krijg een casemanager. Zij belt me volgende week en moet dan waarschijnlijk naar bedrijfsarts. Ik heb mij laten vertellen dat dit niet altijd de makkelijksten zijn. Laat maar komen.
14 mrt 2019 - 168x gelezen
Profielfoto van Vetri
Vetri, man, 51 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende