13 en kanker mijn verhaal.

dus ik denk dat ik dit dan maar gewoon ga doen, ik ken mezelf en vergeet altijd in mijn dagboek te schrijven voornamelijk omdat mijn vingers dan zo moe worden dus dit is mijn oplossing. ik ben benieuwd of andere mensen dit dan ook echt lezen laat t dan even weten. mijn teksten zullen niet de beste spelling hebben aangezien ik dyslexie heb. het leek me goed om alles op te schrijven aangezien mijn leven niet lang meer zal duren. ik ben 13 jaar oud, en heb borstkanker. ik ben een van de jongste paciënten ooit. ik probeer altijd positief te blijven dat lukt niet altijd ik ben nog best jong en de kansen dat ik dit ga overleven is 20% 80% kans dat ik dood ga dus. mijn reactie hierop is vrij bizar al zeg ik het zelf, ik maak er grappen over en kan lachend vertellen dat ik hoogst waarschijnlijk dood ga en mijn kansen worden trouwens steeds kleiner. maar goed ik geef nog niet op leven is het (denk ik) waard om voor te vechten. ik hoop dat de mensen op deze site mij kunnen helpen. ik probeer dit anoniem te doen als mensen mij kennen gaan ze ALTIJD medelijden met mij hebben en kunnen ze me niet helpen. hoe weet ik dit ik zal het even kort
samenvatten voor je.

samenvating: 2 weken geleden ontdekte ik een knobbeltje in mijn borst en ging naar de huisarts, daar zeiden ze dat het waarschijnlijk een verdikte melkklier was en stuurde ze mij omdat ze niks uit mochten sluiten door naar het ziekenhuis, hier kreeg ik een echo en zagen ze al gelijk dat ik een tumor had, er werd een biopt uit mijn borst genomen via een operatie dit was besloten binnen 2 min en kwam allemaal heel erg op me af. nu kwam het ergste gedeelte ik moest 1 week wachten... niks doen behalve verder gaan met mijn leven gewoon naar school alsof er niks was. ik heb het toen maar een paar mensen verteld alleen mijn beste vrienden en dichtbije familie. dit was een week vol stress en onzekerheid ik wist niet of het tumor goed of slecht aardig was... ik haat wachten en heb zo geeeen geduld daarom was dit echt hel, een week later terug in het ziekenhuis was ik totaal niet zenuwachtig en dacht dat het allemaal wel goed kwam want dit ging mij echt niet overkomen. we zitten in de 2e week na ik uberhaupt een knobbeltje ontdekte. ik word nu behandeld ik heb mijn blonde dikke haar godzijndank nog misschien word mijn borst geamputeerd ze moeten eerst kijken of dat nog wel zin heeft. chemo komt er sws ook bij helaas.

op dit moment probeer ik overal van te genieten te overleven haha, en zo gewoon mogelijk door te gaan met mijn leven. ik was al zeg ik het zelf het meisje wat altijd alles had, het was perfect als ik terug kijk. een gelukkig tiener meisje die hiervoor al veel meegemaakt had maar ondanks dat altijd blij was.

als jullie je willen voorstellen hoe ik er uit zie hier wat info over mij:
- blond haar
- groene ogen
- 1,71 lang
- 13 jaar oud
- ouders nog bij elkaar en 1 broer van 1,5 jaar ouder
- veel leuke vrienden
- havo 2

ik zal proberen veel te schrijven laat een reactie achter graag xx dat meisje met kanker want ja zo noemen mensen me nu.
07 feb 2018 - bewerkt op 08 feb 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mk441
mk441, vrouw, 19 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende