1117. Song luxury

Enkele dagen terug, exact één week zelfs als ik het bij het juiste eind heb was ik druk bezig met het voorbereiden van een server. Kort toegelegd: ''Een server is een computer beschikbaar gesteld voor data opslag welke het surfen op internet mogelijk maakt bijvoorbeeld: Je maakt een account aan op Facebook welke wordt opgeslagen op een server (computer) van Facebook. vervolgens kunnen mensen jouw pagina laden van de server waar jouw account op staat."

Awel, ik was dus bezig met mijn eigen server waar ik een online spel op heb staan totdat alles ineens vast liep, na een kwartier was ik het zat en drukte de uit knop in... En daarmee was het dus ook echt gedaan. Wat ik ook probeerde ik kreeg Windows niet meer opgestart. SSD (harde schijf) heeft dus wellicht een defect.

Ten einde raad ging ik langs een professional welke momenteel een longontsteking heeft en dan vind ik dat uiteraard veel erger dan het feit dat ik geen computer heb wellicht tot begin volgende maand en de grootste kans op nog langer maar zo ondertussen begon ik wel en ook slechts mijn muziek te missen. Iets wat ik niet had verwacht. Want ik heb mezelf wel eens de wereld in zitten beelden zonder computers maar was er nog nooit opgekomen dat ik al deze nummers nooit had gekend.

En dus, laat je fantasie op de loop en beeld je je een bureau in met draden over, achter, langs en voor je beeldscherm heen van je audio-installatie naar je laptop naar je beeldscherm met een usb-poort om je headset op te laden... Want dat is wat er voor nodig was mijn muziek weer te hebben waar ik nu volop van geniet!

Godzijdank heb ik nog wat handigheid in de elektronica welke ik als gewoon ben gaan beschouwen maar het dit zeker niet is, zo heb ik mijn kapotte laptop gepakt en er tijdelijk een ander scherm in gemonteerd welke god zij dank dezelfde aansluitingen had als dat mijn vorige scherm had.

Maar ja, wat is het toch weer fijn om muziek te luisteren... En ja ik had de radio aan kunnen zetten maar weigerde dit opdat als ik eenmaal weer mijn muziek zou luisteren ik er ook daadwerkelijk volop van zou kunnen genieten!

Maar goed, het ziet er naar uit dat ik voortaan nog niks zal kunnen doen behalve muziek luisteren en verhaaltjes typen waarvan ik het laatste niet al te veel van plan ben. Zo kwam het ook in me op spontaan lameness op te bellen om dan toch die afspraak eens na te komen, dan maar met de trein.

Ik begin er al zin in te krijgen, nu nog hopen op een jawoord zodra ik bel vrolijk

p.s. E, als je dit leest weet je waar ik uithang, ben bang dat we weer e-mailtjes zullen moeten uitwisselen voorlopig wegens gebrek aan skype nahnah (en geen al te snelle laptop)
21 mei 2013 - bewerkt op 16 okt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shifter
Shifter, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende