1116. Frustratie

Circa 2 weken geleden plaatste ik een computer (game systeem) op een forum welke inmiddels 2200x is gelezen met maar liefst 56 reacties. Ik ben hier alles behalve blij mee.

Sinds één jaar geleden ben ik systemen gaan bouwen voor mensen, dat was tevens rond de tijd dat ik iemand leerde kennen welke een bedrijf had sinds 1983 op dit vakgebied. Dit houdt in dat wij exclusieve toegang hebben tot de eerste componenten welke de fabriek uit rollen. Ook hebben wij toegang tot de zogenaamde "discontinued'' componenten waar de fabrikant weinig tot geen winst op zal maken en deze dus niet uitgeeft aan bedrijven. Degene welke ik heb leren kennen heeft hier echter wel toegang tot te samen met een select groepje. Dit is omdat deze kennis van mij een gestaafde reputatie heeft onder de hoge heren.

Dan nu terug naar de 2200 views & 56 reacties. Men reageerde op enkele "discontinued" componenten alsof het een broodje-aap verhaal is en al snel door de vele views en reacties bleven de volgende maar komen waarvan er vele negatief waren. Zo gaat het al 2 weken door en is erg frustrerend omdat ik het hen graag uitleg maar ze niet willen luisteren en de voorkeur kiezen mij ten gronde te richten.

Zover heb ik het niet laten komen, zojuist al mijn reacties verwijderd, simpelweg omdat men over regenbogen en oceanen gingen spreken op een computer forum, het ging dus nergens over. En dat is iets waar ik niet langer aan wil meedelen.

Niettemin ben ik niet het soort persoon dat alles zwart/wit ziet. Ik heb wel degelijk nuttige reacties gekregen maar helaas overheersten de negatieve reacties.

Ergens is het hetzelfde wat er hier is gebeurt... De conclusie hiervan is dat ik maar een vreemd persoon ben, apart en anders dan dat de rest is en daarom op maar weinig plekken welkom, maar weet je wat. Ik vind het prima zo. Want ik ben blij met wat ik heb.

-Jos
12 mei 2013 - bewerkt op 16 okt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shifter
Shifter, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende