1114. About you

Nachtelijke hemel, de frisse bries zich naar binnen waaiend zonder de kou, noch warmte. Een moment van stilte op het fluisteren van de muziek in de verte na. Geen leven te bekennen enkel mijn eigen kloppend hart kalm als het weer buiten welk het moment terug nog in beweging was. Het horen van de stilte, bijna de wolken horen verschuiven naar waar de wind hen voert.

Dit ervarende zonder de zucht, zonder enig moeite mij juist te verwoorden als aan een stuk door is puur als dat mijn hart wezen kan en verder tot voorbij de stilte, voorbij het geluid der hoge wolken. De kou evenals warmte. Tot aan de schittering van de verre sterren en weer terug, voorbij de aarde. Zich door mij heen voerend richting een plek welk noch ik, noch een ander ooit zou kunnen beschrijven. Ongeacht de puurheid welke wij in ons bezitten.

Dit, een verhaal is niet aan wat ik voel, denk en doe toegewijd. Dit is als één omschrijving betreffende ons allen, of we dit nou verbergen met, door of voor angst, haat, liefde of verdriet het blijft en is ons eigen evenals de keus dit uit te brengen of weg te stoppen.

Jos,
27 apr 2013 - bewerkt op 16 okt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shifter
Shifter, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende