1050 Acht jaar MD

Exact één jaar en 4 dagen geleden doneerde ik door een pro account aan te schaffen, later kwam ik erachter dat dit ook anders kon. Dit maakt niet langer uit aangezien ik dit momenteel als mijn stijl beschouw.

Een jaar lang heb ik geen gebruik gemaakt van de extra functies. Één jaar lang heb ik nauwelijks nog geschreven. Het is als een vriend of vriendin waar je verliefd op ben maar geen stappen onderneemt omdat de vriendschap je teveel waard is het risico te nemen. Zo kan je mijn relatie met deze plek het best omschrijven. Door eens in de zoveel tijd een bericht achter te laten zonder daadwerkelijk terug te keren.

Dan ook met trots schrijf ik dit verhaal met een zenuwachtig gevoel, een gevoel dat ik hier niet thuis hoor wat een teken is dat ik verder kan dan deze veilige haven maar het toch altijd nog een thuis voor me zal zijn. Een thuis omsloten en voort levende in mijn hart.

Ik kijk alweer uit naar de volgende maand om weeral een Pro account aan te schaffen maar deze te nimmer nog te gebruiken tot ik oud, grijs en het oudste lid ben van deze geweldige plek.

verliefd Van mij voor jullie allen.


10 mrt 2014 - bewerkt op 23 dec 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shifter
Shifter, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende