1036. Fantasy Happens

Uiteindelijk is er toch maar weinig veranderd, dan met mijn gedachtes volledig bij deze fictieve plek op een scherm. Niettemin kan ik met zekerheid zeggen dat ik veel zal schrijven maar dan zonder dat het een ander wat aangaat. Enkel ik of de mensen welke mij zeer nauw staan zouden hier de logica uit kunnen halen. Dit is omdat zij weten dat ik als een open boek ben betreft de dingen welke mij stimuleren verder te gaan. Hier op deze plek is dit gevoel sterk mede omdat ik mij hier thuis voel, hier en niet bij de mensen.

Zo neem ik genoegen met een verhaal wat hier nooit gelezen zal worden, een verhaal zonder de aandacht van anderen. Dit beschreef ik al eens, mij niet terug te verwelkomen omdat ik mij niet langer in het midden begeef van de mensen hier wetende waartoe ze in staat zijn en mij daarom richtende tot de mensen welke ik aankijk, spreek en liefheb of met andere woorden de realiteit.

Dit betekend veel voor mij, met een klap kwam al het gevoel terug zodra ik mij open stelde, iets wat gebeurde toen het besef tot mij kwam dat ik wel eens het meisje van mijn dromen had ontmoet.

Want uiteindelijk al waar ik naar verlangde is iemand welke daadwerkelijk van mij kan houden.
Al zeg ik? Zonder twijfel het meest bijzondere wat ik op mijn pad tegen ben gekomen.
16 okt 2013 - bewerkt op 16 okt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shifter
Shifter, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende