1035. Days wil follow

Lang was het geleden, onwezenlijk lang dit gevoel te ervaren... Het brengt me de tranen in de ogen, een geluk naar mijn gevoel ongeëvenaard. Na zo`n lange stilte is er een stem welke mij inspireert tot meer dan gedichten en verhalen, tot langs de kaften van boeken heen... Ver weg in vogelvlucht maar met geduld en de tijd over landschappen zich ver strekkende groter dan dat het aardoppervlak is tot voorbij de maan, de sterren en het niets waarachter het alles schuilt... Het alles omsloten door het hart, zichtbaar in de ogen van dit meisje wat mij omarmt. Mij een warm gevoel geeft.

Ik wil niet langer twijfelen, er niet langer vraagtekens achter zetten en ja, het rustig aan doen maar er wel volledig voor gaan met alle risico's van dien. Ik wil me niet langer verscholen houden achter deze muur welke ik heb gebouwd, een muur niet langer zichtbaar tussen ons.

Zo zou ik kunnen doorgaan, kunnen schrijven... Mijzelf uitten tot de dag nacht wordt en de nacht weer dag maar nee, dit gevoel wat mijn spieren doet samenspannen en ogen doet sluiten hou ik het liefst nog even voor mijzelf.. Een intensiteit als een kachel nauw aan mijn hart...

verliefd
15 okt 2013 - bewerkt op 16 okt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shifter
Shifter, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende