1022. Leef

Aan de horizon een dag zich vormend. Kenmerkend aan de gloed van een ster, de zon welke zich boven de golven verheft. Sterk afstekend tegen de blauwe lucht zich weerspiegelend in de golven. Een romantisch, verwarmend spektakel elke dag weer. Zich weerspiegelend in mijn ogen op de korte momenten na dat ik dit hier en nu schrijf, zittend op een bankje aan het strand.

Een omgekeerde wereld, waar de dag nacht is. Het oosten het westen is. Dit is niet hier, dit is ergens ver... Ver weg. Een plaats in wat wij dromen, wensen en sprookjes noemen. De perfecte wereld in onzer verbeeldingen. Een fictief pad welke wij allen trachten te volgen.

Nu, hier in de realiteit... Wetende dat enkel de herinneringen nog zijn, het verleden voorbij en achter me gelaten.
Enkel hier zich kort en krachtig werend tegen de nieuwe ideeën en toekomst. Elke dag hetzelfde werk, elke dag hetzelfde ritme zonder de bijzonderheden van voorheen.

Hoe het ook wend of keert, ondanks alle tegenslagen kan ik niet ontkennen dat het leven van voorheen niet alleen zwaarder was maar ook leuker, boeiender. De dagen dat ik mijzelf in de diepte worp zonder te weten wat ik op mijn pad tegen zou komen tot in tegenstelling van nu, het nu waarin alles volgens de planning staat en gebeurt.

Laat mij weer huilen, laat mij weer voelen, laat mij het onmogelijke weer trachten te behalen al is het nog zo zeker dat dit niet zal geschieden.

Continue dacht ik dat mijn leven nog moest beginnen, nu weet ik dat toen het moment was dat ik echt leefde.

liefdesverdriet

28 jun 2013 - bewerkt op 16 okt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shifter
Shifter, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende