menu myDiary

My story so far

Het afgelopen jaar heb ik heel veel dingen meegemaakt. het begon allemaal met mijn vriendje. Hij was in mijn ogen geweldig en toen we een jaar hadden zijn we uit eten geweest. Maar toch waren er een paar dingen die me wel dwars zaten. Hij hield namelijk heel erg van gamen. En dan vooral het verslavende spel World Of Warcraft. Dit vond ik verschrikkelijk, want altijd als ik kwam zat hij wel een spelletje te doen. Hij maakte ook wel tijd voor mij maar vaak ging het spel voor. Ook deed hij vaak dingen die moesten gebeuren zoals dingen maken ofzo niet of veel te laat. Ook kwam hij niet echt voor mij op. Hij had namelijk een huisgenoot die mij wel eens heel erg hard beet pakte voor de grap. Hij deed hier echter niets tegen. Die huisgenoot hebben we later uit huis bij hem gekregen omdat hij mijn vriend heel veel geld schuldig was en dit niet kon terug betalen.
Mijn vader had werk gevonden en daar had hij een vriendschapsband opgebouwd met een collega van hem. Mijn pa vertelde hem van alles en nog wat over mij, en dan vooral ook de dingen die hem zorgen baarde. Dit ging dus ook over mijn vriendje. Die collega hielp ons vaak als er een computer niet goed werkte. Ook mijn computer werkte toen niet naar behoren. Ik kwam in gesprek met hem en hij wilde me graag helpen met mijn vriend. We hebben toen met mijn vriend gepraat en toen werd hem pas duidelijk dat hij vaak verkeerd bezig was. Hij heeft die avond meteen zijn account van World Of Warcraft opgezegd. En hij stemde ook toe dat die collega van me pa ons zou helpen met onze relatie.
Liters tranen heb ik gehuild om G (mijn vriend). Hij leek op de ene of andere manier niet te kunnen of willen veranderen. Hij had er heel veel moeite mee, maar gaf ook nooit op. een paar maanden waren we hiermee bezig. De relatie was uit, omdat G en ik zo niet verder konden met ons eigen leventje op te pakken.
Toen werd het me thuis ook even teveel. Ik had stress voor school en mijn ouders wilde dat ik ook naar hun luisterde en mijn pa is nogal een drammer, dus daar werd ik ook gek van. Ik heb toen besloten om uit huis te gaan. Ik was 19 en ze konden er dus niets tegen doen.
In de tussentijd was ik vrienden geworden met T (die collega van me pa). Hij hield toezicht op hoe ik op mijn eigen woonde. Ik en G woonden dus als vrienden bij elkaar. T en ik zouden G erbovenop helpen en hem begeleiden in de dingen waar hij hulp bij nodig had. Dit deden we. Het plan was eerst ik erbovenop, toen G erbovenop en dan zouden we verder gaan met de relatie. Toen kreeg ik op een dag de schrik van me leven. G veranderde nog steeds niet echt en er moest iets zijn waardoor hij werd afgeleid. Ik ging dus zoeken in zijn kamer en ook op zijn pc. Daar vond ik een gesprek tussen hem en zijn ex waarin hij haar lekker ding noemde en zij hem ook op die manier aansprak. G zei dat er niks was tussen hem en haar en dat hij het niet op die manier bedoelde. De volgende dag ben ik terug naar mijn ouders gegaan.
7 maanden lang heb ik G niet gezien. Wel was ik nog steeds vrienden met T die nog wel af en toe contact met hem had. Ik was heel erg boos verdrietig en teleurgesteld dat me dit was aangedaan door G. Ik begon hem te haten en sprak slecht over hem als hij ter sprake kwam thuis. Maar ik miste hem wel verschrikkelijk. G is namelijk geen slechte jongen. En als ik weer uit huis zou gaan zou hij me zo bij hem laten wonen. Ik dacht dat als ik hem zou haten en hem niet meer zou zien dit gevoel wel weg zou gaan. Maar dat deed het niet en ik was heel ongelukkig geworden. Ook met school had ik stress want ik deed al verlenging en het zag ernaar uit dat ik dit jaar weer niet zou halen.
Op een avond dat ik en T gingen badmintonnen kwam het er allemaal uit. Dat ik G zo miste en dat het nu niet goed met me ging. T had dit al verwacht en vond al dat het lang duurde. Ik was bang dat hij boos op me zou worden dat ik nog steeds aan G dacht maar dat was hij helemaal niet. Hij had namelijk ook al gesprekken met G gehad zonder dat ik het wist en daar was uitgekomen dat er met G precies hetzelfde aan de hand was. Hierop zei T dat we na het badmintonnen naar G toe zouden gaan.
Dat hebben we dan ook gedaan en toen ik G weer voor het eerst zag barste ik in tranen uit. Ik was blij en opgelucht dat ik hem weer zag. We hebben toen bijgepraat over een paar dingen. Ik was nog wel best zenuwachtig maar de tweede keer dat ik bij hem op bezoek kwam was dit helemaal weg.
Ik en G zullen voorlopig weer vrienden zijn en leuke dingen met elkaar doen. We gaan er eerst voor zorgen dat de basis van een vriendschap goed zit en dan zullen we gaan kijken of er nog een relatie inzit tussen ons. vrolijk
Het punt is alleen dat mijn ouders nog niet weten dat ik weer met G omga. Maarja hoe moet ik het hun vertellen ik heb zo lang slecht over hem gesproken en me ouders het idee gegeven dat ik al helemaal over hem heen ben.

4 juni 2011 - 216x gelezen
Er is 1 reactie op dit verhaal.
NoGravity
Vrouw, 28 jaar
vorige  volgende
05 dec 2018 16:45 Overspannen
05 dec 2018 16:04 Bijna anderhalf jaar mama
05 jul 2013 09:29 Koppijn
30 jun 2013 11:07 Afscheid stage
26 jun 2013 09:37 Iets leuks en iets minder leuks
24 jun 2013 10:45 Mijn weekend
21 jun 2013 11:33 Elektrische gitaar
20 jun 2013 09:10 Schoolwerk
25 aug 2011 17:06 Eingesprek stage gehaald!
24 aug 2011 20:01 Filmhyve
15 jul 2011 23:15 Burlesque!
15 jul 2011 23:10 Inpakken!
14 jul 2011 17:16 Till The End
14 jul 2011 17:14 You Haven't Seen The Last Of Me Yet
26 jun 2011 12:11 Bang voor de toekomst
meer..