Eating dag 2

Gisteren was een rare dag qua eten, omdat ik wederom veel onderweg was. Het eetpatroon was als volgt:



Ontbijt:
Crumble met zomers fruit
Citroenwater
Brandnetelthee


Lunch (onderweg met zakelijke connectie):
Uitsmijter met kaas, cherrytomaten en bruin brood


Tussendoor (aangeboden bij zakelijke klant):
Herbalife proteïnesnack

Avondeten:
Aardappelen
Wortelen
Pangasiusfilet
Mosterdsaus (met mosterd, roomboter, water en maizena)


De uitsmijter ging niet helemaal lekker. Ik was op de menukaart aan het zoeken naar iets zonder gluten en lette ook op geen toegevoegde rotzooi zoals bouillonblokjes. Er bleek niks te zijn, dus ging ik uiteindelijk maar voor de uitsmijter met bruin brood. 80/20 regeling.
'Wat voor een uitsmijter wil je?'
'Doe maar kaas'
Bord werd gebracht. Ik begon te eten en na een paar happen dacht ik: o ja. Melk, daar zou ik óók op letten. Was zó bezig met de gluten en de toegevoegde rotzooi. Dus met de lunch zowel gluten als melk gehad. Typisch.

Grappig is hoe ik echt aan het kijken ben op verpakkingen nu. Ik maakte de wortelen gisteren en dacht: oh.. euhh hoe zit dat eigenlijk met maizena? Zitten daar gluten in? Haha, nee dus, wat ik eigenlijk ook wel had kunnen bedenken, maar je gaat zo twijfelen aan jezelf. Alles voelt nieuw vrolijk

Anyhow. Ik weet nog niet precies wat ik vanavond ga eten. Ik ga nog naar de winkel. Qua lunch wil ik een soep maken met lekker veel groenten er in.


Dag twee done. En behalve de lunch best oké gedaan vrolijk Zou nog wel iets vaker tussendoortjes moeten nemen, dat is echt een zwak van me.
14 mrt 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende