menu myDiary

12 maart 2019, dinsdag. 5 weken.

- Gisteren bij de dokter geweest.... mag niet werken totdat ik bij de neurochirurg ben geweest op 16 april. Het risico is te groot, mijn lichaam geeft niet voor niks signalen. Dat is nog 5 weken. Ik ben niet bang voor verveling, maar toch...Gelukkig gaat wandelen, wat ik graag doe, goed.

- Ik ga ook meer tijd hebben voor mijn moeder. Ze heeft lang voor mij gezorgd. De rollen zijn nu omgedraaid. Helaas is ze net als ik zo dwars als pokkehout. Ik heb het niet van een vreemde. Gelukkig is ze ook erg lief.

- Vandaag bij haar langs geweest met de tekening van de molen. Ze was er blij mee, maar na 10 minuten, nadat ik het aan de muur had gehangen, was ze het al vergeten dat ie van mij kwam. Ze vond het wel een mooie foto en dat is toch een geweldig compliment. Alzheimer is een verschrikkelijke klote ziekte.

- Vanavond bubbels drinken, want mijn vrouw is geslaagd voor haar examen Nederlands mondeling met een 9,4 en een 9,3.

- Straks naar de training van de o14 kijken en de jongens wegen en meten. Benieuwd of mijn zoon weer is gegroeid. Hij is 14 en al 1m88. Het mag een keer stoppen.

- Helaas slecht nieuws. Een van de grondleggers van onze club is helaas veel te vroeg gestorven. Ook kanker is een verschrikkelijke klote ziekte.