Weer een stap verder.

Weer een jaar voorbij. En wat is 2007 snel gegaan zeg!! Voordat ik geknipperd had met mijn ogen was het weer 31 December.
Eigelijk is het een goede jaar geweest. Gelukkig geen narigheid meegemaakt. Alhoewel het niet helemaal perfect begon.
2007 In de eerste week had ik meteen een goede keuze gemaakt door het uit te maken met hem. Ondanks dat ik enorm veel verdriet heb gehad, vond en vind ik nog steeds dat het een enorm goede besluit was geweest. Daarna naar Amsterdam verhuist en soort van nieuwe leven aan het opbouwen. Stage op Schiphol met een goed afgesloten. Alleen December kon wat beter gaan door dat we te horen hadden gekregen dat mama waarschijnelijk geopereerd moet worden, gelukkig is het niet kwaadaardig!!

2008 kan voor mij denk ik niet beter beginnen. Precies op de dag dat ik het met hem uitmaakte een jaar geleden krijg ik twee kansen aangeboden. Kansen van mijn leven. En ik ben enorm benieuwed naar beiden. Hoe ironisch kan het allemaal zijn soms. En net als dat hij mij vorige jaar zo veel pijn had gedaan, straft God hem percies opdezelfde manier. Dit kan allemaal geen toeval zijn.

Naarmate ik ouder word besef ik ook hoe gelukkig ik eigelijk wel niet ben. Ik ben godzijdank gezond en iedereen om mijn heen ook. Ik heb familie en vrienden die van mij houden. Ik heb heb alles wat ik kan wensen. En in 2008 gaat het leven dan helemaal beginnen. Sure, er zullen ook mindere tijden komen, maar ik verheug me door voornamelijk te kijken naar alle positieve dingen die er zullen komen. OK!

Er is maar een ding dat ik wens: Goede gezondheid voor iedereen!! Voor mijn ouders en broertje en verdere familieleden en vrienden. Voor mij is niks belangrijker dan dat. OK!
01 jan 2008 - bewerkt op 02 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ArabicRose
ArabicRose, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende