Moeder



Net nu wanneer alles een beetje goed loopt en ik me wat beter ging voelen, word ik weer neergeslagen door een klap.
Ik kan best veel hebben en ben door de jaren heen sterker en harder geworden. Maar wanneer het om mijn familie gaat dan ben ik zo ontzettend kwetsbaar.

Kreeg te horen dat mijn moeder vleesbomen heeft in haar baarmoeder ( goedaardig) maar de gynaecoloog stelt toch voor om haar baarmoeder eruit te halen. Dat is echt niet niks ... Ik schrok er zo erg van, want ik ken mijn moeder. Ook zij kan alles aan, maar wanneer het op pijn en lichaam aan komt is ze heel gevoelig. Ze is de gezondste en energiekste persoon die ik ken, en nu krijgt ze met dit te maken.

Ze verteld het niet maar ze is zo bang, ik zie het aan haar ogen. Ik wil haar pijn en angst overnemen, maar helaas gaat het niet. De 27ste heeft ze een gesprek met de gynaecoloog over hoe,wat en wanneer.
Ik denk dat ik even bang ben als zij zelf is. Elke keer als ik er aan moet denken, stromen de tranen over mijn wangen. Er is niks belangrijker dan me ouders en broertje en familie. En ik hoop zo erg dat het snel voorbij is en nog belangrijker dat het allemaal goed en voorspoedig verloopt.
16 dec 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ArabicRose
ArabicRose, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende