zwart of wit

Makkelijk gezegd dan gedaan dat weet iedereen. Ik wou ook alleen maar praten en zonder iets te doen. En dan blijf ik in mijn plek staan. Soms lijkt het dat alle wegen in mijn ogen gesloten zijn. Soms lijkt het dat ik tegen een muur aan loop. Wat ik ook doe, merk ik er niets van. Soms lijkt het zo.
Toch geloof ik dat er dagelijks bewegen in zit, een onzichtbaar bewegen. Wat ik graag wil bereiken, krijg ik dat op onverwacht moment wel.
Dat vraag geduld. De dingen die onzichtbaar zijn, zijn niet herkenbaar. Ben ik iemand die eerst geloven daarna zien of andersom. Eerst zien daarna geloven. ik weet het niet wat ik van plan ben om dit te bereiken. Soms zit ik in doolhof, te lopen en alles wat ik wil bereiken, loopt ergens vast. het gevoel dat niet lukt is niet voorkomen in mijn leven. Soms wil je de knopje doorzetten, maar toch heb je niet echt kracht dat te doen. Dat wou ik hier delen vandaag. De dingen zijn niet altijd zwart of wit
Gewoon door gaan met wat ik tot nu toe bezig ben.
Heb ik een keer gehoord voor een meisje, dat in de put was gevallen. Iedereen ziet haar in de put maar niemand zag de onzichtbaar poging om haar te bevrijden. Dat is een goede voorbeeld van onzichtbaar bewegen.
21 mrt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van fama
fama, man, 0 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende