zwager en zn vriendin

ik wordt echt helemaal gek van mijn zwager en zijn vriendin.
ze zijnn u al bijna 3 maanden bezig met hun huisje leefbaar maken, ze doen er geen ene ruk aan, mijns choonvader moet alles doen.

nu hebben ze opeens het idee in hun hoofd om ook een hondje te nemen (net 1,5 jaar samen, wonen nog niet eens samen, maarja)
en dat hondje komt al over 6 weken.
HUN HUIS IS NOG LANG NIET AF!!!!!!

vanaf dat onze hond nog een puppie was( is nu alweer 1,5 jaar) weten zij het beter. er waren problemen met zijn knieen > zeggen zij, owja dat wisten we al hoor, dat zagen we al ( bullshit)
later werd zijn vacht een beetje dof, en gingen we middeltjes proberen. toen hij weer ging glanzen zeiden ze, ja dat zagen we ook al, moet je dit en dat proberen.
altijd achteraf beter weten

nu vragen ze aan ons welke maat bench we hebben. ik wilde geen antwoord geven, maja het is robin zijn broer en hij wilde wel antwoord geven.
denk je dat ze het advies aannemen/? nee hoor,
ze nemen lekker een grotere bench (voor een kleinere hond) die in de kleur zwart is en mooi past bij hun interieur.

nu doet mijn schoonmoeder er ook een schepje boven op. zegt ze: ja die bench van hun is groter omdat dat ook de plaats wordt van dat hondje en niet aleen maar een straf plek. zo gaat hij er zeelf lekker in liggen als hij moe is enz...

LIKE WHAT THE FUCK

welk nut heeft onze bench dan? straf hok? nee natuurlijk niet!!!!!! is ook gewoon zijn plekje waar hij lekker gaat slapen, liggen whatever.

ik wordt er zo helemaal gestoord van he.

alsof wij alles fout hebben gedaan met onze hond, want ja dan weten zij weer beter.

als ze vragen om advies of iets anders en we vertellen hun ons antwoord, gooien ze het overboord en doen lekker wat anders

IK WORDT HELEMAAL GEK VAN DIE MENSEN
10 feb 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bambietje
bambietje, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende