Zondag de verjaardag

Mijn lief, heeft alles voorbereid, van de verjaardag, de boodschappen, het avondeten en de rest.

Ik mocht de hele dag rusten zodat ik energie had voor de verjaardag. Uit het niets word ik moe en gaat het licht bij me uit.

De directe familie kwam, ik zag Frank (zwager)
noem ik m'n broertje, het moeilijk hebben met de confrontatie, ik merkte, hij heeft al bij een ex gehad dat haar broer overleed aan kanker, en zijn huidige vriendin, haar moeder was net overleden eraan, enkele maanden geleden. Ik denk dat het nu te dichtbij kwam, omdat we een sterke band hebben. Het contact wat we hadden nu (tijdens de verjaardag) was niet veel, maar goed. Ik snap dat mensen eraan moeten wennen.

Een vriendin met haar man en kind, kwamen de tuin in lopen. Ik zag bij haar dat de tranen in haar ogen stonden, toen ze me zag. Ik pakte haar beet en gaf haar een knuffel, en zei, het is feest, laten we het gezellig maken, en deed luchtig en vroeg wat ze wilden drinken. Het ijs was gebroken toen. Ik merk dat als ik er geen drama van maak, dat de sfeer snel ontspannen is. Tuurlijk vragen ze ernaar, dan zeg je hoe het is en gelijk erna vraag ik naar hun. En zo kwam de avond wel om.

Ik merkte wel, doordat ze het eerder wisten, ze het wel gemakkelijker hadden, want via de app, wisten ze meer, en konden ze het in hun eigen tempo behappen. En vragen stellen als die er waren. Een lijfelijke confrontatie slaat dood. Mensen slaan dicht ervan. Zo gingen we het doen bij de rest die we het nog moesten vertellen.

Maandag 19 Juli de MRI en Woensdag 21 Juli de uitslag.
01 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lovelylady
Lovelylady, vrouw, 57 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende