Zo verliefd

Oke, na dat heel 'ik ga een jaar naar New York' verhaal hebben we elkaar dit weekend weer gezien.

Het was even zoeken naar gaan we het er nu wel gelijk over hebben of nog niet - maar na een tijdje was het goed en hebben we er (Op een verjaardag) gewoon over gesproken. Tuurlijk pestte hij me met m'n reactie en dat ie zogenaamd langer weg zou blijven maar ik kon het hebben want hij weet hoe ik er over denk. Die avond verder was zò fijn en dat was echt té lang geleden. (Oke hij had iets gedronken, dat scheelt altijd wel iets) Maar hij was zo lief! Hij zei, in een bomvolle woonkamer met familie, dat ik écht de liefde van zijn leven was!! Nu is dat misschien naïef maar ik vond het zo fijn om te horen!!!
Hij verzekerde dat hij daar niemand anders wilde en dat het écht goed zou komen met het skypen en langskomen. Hij wil op mij "wachten" en weet dat ik dat op hem doe (Hoe naïef het misschien nu ook klinkt..)
Ook stelde hij voor om, als ie terug was uit NY, samen te gaan wonen en het jaar erop aan kinderen zouden beginnen haha (Oke inmiddels iets meer alcohol al maar vooruit)

Vandaag ook een hele leuke fijne dag gehad samen en het onderwerp kwam regelmatig ter sprake en dat zal het komende jaar ook nog wel zo zijn.

Ik vind het nog steeds heeeeeel erg lastig maar ben niet zo verdrietig meer als van de week.. Hij moet gaan! Al moet ik zelf de deur van het vliegtuig dicht duwen.. Hij moet zijn droom waarmaken om daarna onze droom waar te maken! Zó verliefd ben ik.. verliefd
20 mrt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van InsecureMe
InsecureMe, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende