wat denken en zouden jullie voelen?

Lieve lezers,

Ik deel graag even mijn situatie met jullie om eens van jullie te willen horen hoe jullie je zouden voelen onder mijn situatie en wat jullie zelf denken.
Ik had met een vriendin een afspraak gemaakt om gezellig op pad te gaan maandag, helaas melde zij gisteren dat dit niet door kon gaan omdat ze veel pijn heeft aan haar lijf. ( ik begrijp dit helemaal)
Jammer vond ik het wel want we zouden naar een woonwinkel gaan na dat ik morgen mijn vooroplevering had gehad, super leuk natuurlijk en dan ga je helemaal enthousiast zo'n woonwinkel in.
1,5 uur later las ik het berichtje van haar dat ze helaas moest afzeggen, ik heb direct gereageerd dat ik het ook ontzettend jammer vond maar of ik anders gewoon gezellig even bij haar thuis langs zou komen dan kon ik wat foto's bijv. van mijn huis laten zien. Ik noemde een tijd hoe laat ik dan bij haar zou kunnen zijn , maar in haar reactie zit het hem.... ik kreeg te horen dat ze op dat tijdstip een vriendin op de stoep zou hebben staan die bij haar op de koffie kwam....
Het voelt voor mij allemaal een beetje raar, voordat ik goed en wel haar afzegging op weg te gaan heb kunnen lezen heeft ze dus met een andere vriendin afgesproken. In de middag heeft ze ook een afspraak met een therapeut gepland en dat begrijp ik helemaal ivm haar klachten, maar dat ze voordat ik reactie heb gegeven op haar afzegging weer met iemand anders afspreekt dat voelt voor mij wel heel raar.......

Hoor graag of jullie het zelfde zouden voelen of dat ik er gewoon te moeilijk over doe....
13 dec 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van SunShine1990
SunShine1990, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende