verhaaltjuuhhhhhh

hai,

ik heb even veel om veel te schrijven, al doe ik dat niet zo vaak.
Mijn dag vandaag was niet zo bijzonder, van half 10 (jaaa lekker uitgeslapen!) tot half 3 naar school. Lekker in het zonnetje gezeten in de pauze, geweldig! hoop dat het morgen weet zo mooi weer wordt. Na school heb ik niet veel gedaan, geen huiswerk maar gewoon genikst. (is dat een werkwoord?)
Nu kijk ik tv, naar een documentaire over het kleinste meisje ter wereld, echt zielig. Ze is echt heel klein, maar volgens mij wel lief. Ik kan me echt niet voorstellen dat iemand zo klein kan zijn (denk ongeveer zo groot als een knuffel), ik bedoel ik ben zelf niet echt groot maar zo klein zijn als dat meisje lijkt me echt vervelend! Ik ben zelf best klein, hoor bij de kleinste mensen uit de 5de haha, maarja. Klein zijn is wel kut, maar er groot zijn lijkt me ook niet alles. Maarja verder was mijn dag vrij saai.
Maar nog een dagje school en dan heb ik weer 3 dagen vrij! joehoe, lang leven pinksteren! Ik heb dit weekend geen hockey, dat is ook wel weer eens fijn maar ook wel weer even wennen. Ik heb dit weekend een verjaardag van een vriendin die 18 wordt, en wij wilde met de vriendinnengroep wat leuks doen maar we konden niet echt iets verzinnen. Een liedje, ging niet meer lukken dus hadden we bedacht om een vriendinnenboekje te kopen en deze in te vullen. Best leuk geworden, het is zo'n vriendinnenboekje met prinsessen (net zoals vroeger) en deze hebben we allemaal ingevuld en versierd. Zodat ze later terug kan kijken, haha. Voor de rest weet ik nog niet wat ik ga doen dit weekend, sowieso leren . Want de leraren hebben meteen dinsdag een pw gepland, leeuk joh als je maandag vrij hebt! Haha iedereen bij ons op school zegt; ooh eindelijk ene lang weekend, nu moet ik al mijn huiswerk in gaan halen.. want iedereen loopt achter. Wat een gemotiveerde school heb ik toch!! haha .
Maarja nog een paar weekjes en dan heb ik vakantie, joehoe! Dan ga ik meteen de eerste week de hele week feesten, want dan hebben wij in de stad de zomerfeesten!!!! Heb ik nu al zo zin in! met allemaal artiesten enzo. Daarna ga ik werken, heb over twee weken een sollicitatiegesprek voor vakantiewerk, hopelijk wordt ik aangenomen want het lijkt mij echt een leuk vakantiebaantje. Maarja, even afwachten...
en daarna op vakantie, 3 weken !!! joehoe.
maar ik ga stoppen, welterusten!
xx
20 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van melodious
melodious, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende