Uppppfffttttdate

Hoi!

Update tijd.

Druk gehad! Nieuwe baan. Mezelf verliezen in het werk en het als een vlucht uit de dagelijkse sleur gebruiken. Heerlijk. Thuis loopt alles soepel en op rolletjes. Op het thuis school zonder geduld gedeelte na ? Blij dat ik werk zodat die shit drie dagen per week door opa&oma opgevangen wordt. Ik ben ben daar toch zo slecht in. Kind wil zn medicatie thuis niet, ik ben er te laks in want ja geen medicatie is beter dan een rebound NOT RI HELEMAAL FOUT. Want geen medicatie is een kind dat niet wil opletten en niets doet. Ohwja. Dus. Reflectie momentje hiero.

En dan de man. Hij en ik hebben er al weer drie keer een punt achter gezet geloof ik ? en ik ben iemand anders tegen gekomen waar ik oud op nieuw mee doorgebracht heb. Ik kon het niet verzwijgen voor hem en toen ik het vertelde werd hij boos. Voelde zich bedrogen en gekwetst. Wou me niet meer spreken.

7 dagen later was hij weer terug ? inmiddels weer 1,5 week contact maar elkaar nog niet gezien.

Die ander is super leuk en lief en zorgzaam etc etc. Voel me thuis bij hem tot op bepaalde hoogte. Maaaaar. Ik heb er NUL gevoelens bij. Ken zn halve familie al, hij neemt me mee naar zn vrienden, toont interesse etc. Maar ik heb geen kriebeltjes. Soms wil ik mezelf wel voor mn hoofd slaan.

Nou adios ik ga mn kind achter zn veren zitten want zijn les begint zo. Doei!
20 jan 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Rileynummertwee
Rileynummertwee, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende