uhh..

Sooow.. kheb lang niej geschrevennahnah,.. Over 12 daagiejs benk jarignahnah,.. Mjaa,.. elke x alsk dat zeg word iedreen boosnahnah,.. want als ik jarig ben zitten we al op school en als ik zeg datk bijna jarig ben,.. vinden ze niej zo leuknahnah,.. *heh An en Joyerg vrolijk* mjaa,.. Dat was vorig jaar ook alverward,.. Stinkschoolnahnah,..
Mjaa.. ben in de tussentijd dat ik niej heb geschreven nog in curacao gweesterg vrolijk,.. was egt TE koelerg vrolijk,.. alleen kwas nogal bang voor de vissen toen we gingen snorkelen,.. en een vrienidn van me zus die ook meewas die d8 de hele tijd datk ging verdrinkennahnah,.. mjaa.. toen zat in de zee op een vlot,.. en An was int water en ik met mn benen,.. en voelde de hele tjd iets tegen mn been,.. maar ik d8 dat Anne ut was maart blijkt dattut vissen warennahnah... ghehehe,.. Maja,.. Was ook een hele koele bar bij t hotelerg vrolijknahnah,.. En we zijn in curacao naar een concert van trijntje Oosterhuis "of hoe je ut ook sgrijft" geweestvrolijk,..
Maja,.. ben nu bij mn papa,.. en Joy gaat stoppen met de hoogvliet.. HAHAHAnahnah,.. Mjaa,.. kga hier om 6 uur weg,.. uit etenverwardnahnah,.. en drna gaak weer naar mn moeder,.. of mn vader da weetk niejnahnah,..
mjaa,.. kga maar stoppen met schrijvennahnah,.. verliefdHouVanJulliejverliefd
14 aug 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ~*Kirst*~
~*Kirst*~, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende