Terugkrabbelen

Het voelt alsof ik aan het terugkrabbelen ben voor komende week. Zodra ik morgen wakker word begint de drukte weer. Dan word ik weer meegezogen in al het werk. Maar ik wil nog wat meer ruimte! Ik wil nog rust! Ik wil nog bijkomen van afgelopen week. Dit weekend heb ik ook gewerkt en er wachten weer 30 ongelezen mail op me.

Ik wil de rust om eerst bij te komen, dan interessante boeken te lezen over provocatieve therapie, opstellingen, filosofie, van alles! En dan me weer vol goede moed in de drukte storten. Nog twee weken er hard tegenaan, dan nog een weekje ertegenaan met minder drukte, dan vakantie. Ik ben nu al meer dan een maand zo moe.... Vanmiddag ook 2,5 uur geslapen, ik was helemaal op. Nu heb ik iets meer energie, maar moet dus ook meteen weer aan de slag om een artikel te schrijven.

Laat ik daar maar snel mee verder gaan en hopen dat er nog iets van mijn avond over is. Morgen weer een onderzoek en een observatie (incl 3 uur reistijd..). Dan nog maar even tijd vinden om de verslagen te schrijven. Dat wordt interessant!
28 jun 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Knottie
Knottie, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende